ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΑΓΡΙΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

 

Αποκάλυψη με τα όλα της από τον αποδυτηριάκια. Και μην τολμήσει κανείς να με διαψεύσει. «Ειδοποιείται» από το παραδικαστικό κύκλωμα ο Δημήτρης Κοντομηνάς ότι θα βγει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Τρεις ημέρες πριν εκδοθεί το ένταλμα.

Επιτόπου, δυο-τρεις η ώρα, άγρια μεσάνυχτα πάει στου Μαξίμου. Δεν το γνωρίζω, άρα δεν το γράφω αν συναντήθηκε με Σαμαρά. Οι Μπαλτάκοι και Λαζαρήδηδες του είπαν του Κοντομηνά να ηρεμήσει, διότι ο καναλάρχης ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έλεγε διάφορα.

Κάποια στιγμή πετάει την πρώτη πιστολιά: «Προσέξτε, διότι εγώ έριξα τον Καραμανλή». Εκεί έγινε το σώσε. Εκεί ο Λαζαρίδης τα πήρε στο κρανίο. Ειπώθηκαν χοντρές κουβέντες. Τόσο χοντρές που δεν γράφονται.

Ότι ο Καραμανλής είχε συμπεριλάβει μέσα στους πέντε νταβατζήδες και τον Κοντομηνά, αλλά ο ίδιος δεν κώλωνε και τον ανέτρεψε, τελικά. Οι άλλοι τέσσερις για την Ιστορία υποτίθεται πως ήντουσαν οι Βαρδινογιάννης, Κόκκαλης, Λαμπράκης και Λάτσης.

Τελικά σχεδόν εξεδιώχθη από του Μαξίμου ο Κοντομηνάς όταν άκουγε πίσω από την πλάτη του κάτι ακαταλαβίστικα, για ζουμιά που τρέχουν από το σώμα του Λαυρεντιάδη στον Κορυδαλλό. Υπέστη την ουρολοίμωξη ο Κοντομηνάς και το ένταλμα τον βρήκε στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμα:

Με Κοντομηνά, Φιλιππίδη τι έγινε