ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Σκάσανε «γκαζάκια» στο πολιτικό γραφείο του υπουργού κύριου Γιάννη Μιχελάκη. Αυτόματα μου γεννιούνται κάποιες απορίες. Το ‘χω το κουσούρι, μεταξύ μας. Στο παραμικρό μπαίνει ο διάολος μέσα μου. Γιατί αυτό, γιατί εκείνο. Ψάχνομαι συνέχεια, σου λέω.

Λοιπόν. Απορία πρώτη. Γιατί βάλανε τα «γκαζάκια» στον πρώην δημοσιογράφο. Μου είναι αδιάφορο ποιοι. Η ταυτότητα των δραστών δεν με απασχολεί. Εδώ κάνουμε σοβαρές κουβέντες. Δεν ξοδευόμαστε με πράγματα άνευ σημασίας.

Ρωτάω, λοιπόν, για να κάνουνε ρεκλάμα στον υπουργό τού παίξανε γκαζάκια. Για σιγά, ρε. Όποιοι κι αν αυτοί που την κάνανε τη βρωμοδουλειά, για να πάμε παρακάτω, τι θέλανε να αποδείξουνε;

Όταν κάνεις επίθεση σ’ έναν πολιτικό, τότε ενεργείς πολιτικά. Ρωτάω, λοιπόν. Ποιο είναι το πολιτικό μήνυμα με τα γκαζάκια. Παρακάτω.

Άλλη απορία, με την ευκαιρία. Για ποιο λόγο κρατάει «πολιτικό» γραφείο ένας υπουργός, ένας βουλευτής. Για να μιλάει πολιτικά με τους ψηφοφόρους του; Η, για να κάνει ρουσφέτια; Ρε!!! Λέτε, ρε; Μήπως κάποιοι που περίμεναν ρουσφέτι και τους δούλεψε ο Μιχελάκης του κάνανε τη διαφήμιση;

Διαβάστε ακόμα:

Μπόχα σκανδάλων στην Ελλάδα μέχρι τις ευρωεκλογές