ΔΩΣΤΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ – ΠΑΓΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Πήρε κεφάλι στα γκάλοπ ο σύριζα και ο Σαμαράς έκανε την αντικίνηση. Εντολή στους βουλευτές της ΝΔ να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Να τα δώσουν όλα. Ό,τι έχουν στα χέρια τους να το χρησιμοποιούν σε βάρος του αντιπάλου, του σύριζα. Λάθος προπονητική τακτική.

Ο Σαμαράς και το προσωπικό του επιτελείο άλλο έπρεπε να κάνουν. Το παιχνίδι δεν το παίζουν οι βουλευτές της ΝΔ. Τι να κάνουν αυτοί; Τη ζημιά στο κόμμα του Τσίπρα θα την κάνουν οι βουλευτές του. Αρκεί να τους δώσουν μικρόφωνα. Δηλαδή;

Αποδυτηριάκιας μιλάει. Να φροντίσουν παρασκηνιακά οι συνεργάτες του πρωθυπουργού ώστε τα κανάλια να παραχρησιμοποιούν τα στελέχη του σύριζα. Να τους δίνουν το μικρόφωνο να μιλάνε. Εκεί θα γίνει ο χαμός.

Πέστε μας για τα χάλια της κυβέρνησης, να ζητάνε από τους συριζαίους. Και τι θα κάνετε εσείς. Πως το βλέπετε εσείς αυτό το θέμα και ποια η πρότασή σας.

Η κόλαση! Έτσι θα γίνει Ανα Κατά Δια Παρά Αντί ο σύριζα. Όποιος μιλάει από το κόμμα της αντιπολίτευσης για το ίδιο θέμα θα έχει άλλη άποψη. Αυτή θα ήταν η πιο μεγάλη αβάντα του Σαμαρά.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν βρίσκεις άκρη με τα γκάλοπ