ΙΝΔΙΑΝΙΚΟ ΒΟΥΝΤΟΥ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Δεν θυμάμαι κανέναν αλήτη να έριξε γιαούρτι στην καράφλα του Γιώργου Παπανδρέου, που για να γίνει πρωθυπουργός, είπε ότι υπάρχουν λεφτά, πριν τις εκλογές του 2009. Ούτε θυμάμαι κάποιο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ακόμα κι απ’ αυτούς που την κοπάνησαν από το κίνημα για να γλυτώσουν το κομματικό τους τομάρι, να ζητήσουν εξηγήσεις από τον προηγούμενο αρχηγό. Γιατί μας ξευτυλίζεις.

Έτσι είναι. Κόμμα είσαι, κύριε. Ασκείς πολιτική, όχι μαύρη μαγεία. Πώς, λοιπόν λες ότι θα καθαρίσεις, ότι θα είσαι ο σωτήρας, όταν εμείς σαν ΠΑΣΟΚ την ξεπατώσαμε την Ελλάδα και μετά απ’ εμάς την παραξεπάτωσε ο Καραμανλής.

Και βγαίνει προχθές ο Τσίπρας και λέει ότι ο Σύριζα θα βάλει τέλος στη λιτότητα. Γι’ αυτό σου λέω. Ότι δεν θυμάμαι να του έριξαν φασίνες του Γιώργου όταν έλεγε τις παπαριές του. Γιατί, λοιπόν, να μην το παίξει Γιώργος και ο Αλέξης. Αφού κι αυτός θέλει να γίνει πρωθυπουργός. Αφού ο κόσμος αυτό θέλει να ακούσει από τον υποψήφιο πρωθυπουργό. Ότι θα κάνει μαγικά, ταχυδακτυλουργικά, θαύματα.

Με ποιο τρόπο θα ξεφύγουμε από τη λιτότητα. Είπαμε. Δεν είπαμε; Με μαγικά. Όχι, δεν το είπαμε. Αφού, όμως, δεν σου λέει με ποιο σχέδιο, με ποιο τρόπο η κότα θα αρχίσει να γεννάει τα χρυσά αυγά, υποθέτεις ότι το παλληκάρι σπουδάζει σε νυχτερινή σχολή για να πάρει μαθήματα βουντού, ινδιάνικης κοπής για να πιάνουν στα σίγουρα τα κόλπα.

Διαβάστε ακόμα:

Φιρμάτος πολιτικός, όπως φιρμάτος τραγουδιστής