ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΞΑΠΛΩΣΕ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ;

 

Τελικά, όποιος εκτίθεται σαν πολιτικός οφείλει να παρουσιάζει και τα προσόντα του σαν εραστής, και στην περίπτωση που είναι ομοφυλόφιλος πόσο μετράει σαν ερωμένος. Αυτή τη φορά κτύπησε ο Λευτέρης Πανταζής. Φοβερά πράγματα. Θέλει να γίνει δήμαρχος Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρκιζας και εξομολογήθηκε, σα να μιλούσε στον πάπα της ενορίας του, ότι έκανε έρωτα με περισσότερες από 200 κυρίες. Μόνο;

Δεν κάνει για δήμαρχος ο Λευτέρης. Οι άλλοι μιλάνε για χιλιάδες. Ο μεν Τατσόπουλος έχει πάει με τη μισή Αθήνα, ο δε Βαλιανάτος με εννιά χιλιάδες plus. Ο Λε – Πα είναι δέλτα εθνική. Ούτε με την μισή Βουλιαγμένη. Τι είναι 200; Νούμερο πτωχό.

Ναι, αλλά εγώ δεν είμαι σαβουρογάμης, όπως ο Τατσόπουλος, σου λέει ο Λε-Πα. Εγώ δεν πήγαινα με όποια και όποια. Εγώ ήμουν επιλεκτικός. Εκλεκτικός. Γι’ αυτό αισθάνθηκε την υποχρέωση, σαν υποψήφιος δήμαρχος, να ευχαριστήσει τις 200 τόσες κυρίες. Πέρασα πολύ καλά μαζύ τους, όπως κι εκείνες πέρασαν καλά και δεν το μετάνοιωσαν με έναν άνδρα, κατά δήλωσιν του, τσαχπίνη και με τσακίρικα μάτια.

Με πόσες γυναίκες έχει πάει ο Ιβάν Σαββίδης; Αυτό δεν μας το αποκάλυψε ο Λευτέρης Πανταζής, που γνωρίζει έτη πολλά το αφεντικό του ΠΑΟΚ. Να ξέρουμε, ρε.

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, αλλά παρέλειψε να πει την ουσία.

Ο Γρηγόρης θέλει να γίνει δήμαρχος και λέει Ήμουν συνοδός ανδρών στο Λονδίνο. Να ξέρει τι ψηφίζει ο πολίτης. Ο Λευτέρης λέει είμαι τσακιροτσαχπίνης. Ο Ιβάν; Πήρε τον ΠΑΟΚ ο Ρώσος χωρίς να γνωρίζουμε με πόσες έχει πάει. Απαράδεκτο.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι η θέση του κηπουρού Ανδρέα Παπανδρέου