ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΡΜΑ «MARIA REPOUSI»

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Δώσε στο κοπρόσκυλο ένα μεζέ. Τι λες ότι θα κάνει μόλις τον καταβροχθίσει; Ρε, όσο ακόμα μασουλάει το μπιφτέκι θα σε κυττάει στα μάτια. Γιατί; Περιμένει το επόμενο σερβίρισμα. Ρε, φαγητό κανονικό να του δώσεις του σκύλου, διπλή μερίδα και τρίδιπλη, μόλις το εξαφανίσει θα σε ξανακυττάξει με το κεφάλι σηκωμένο, τι άλλο έχεις να του δώσεις.

Κοπρόσκυλα, έστω αζόρ από σπίτι είναι τα sites. Κυκλοφορούν με το στόμα ανοικτό και ό, τι τους ρίξουν κάποιος Τατσόπουλος Πέτρος, κάποια Ρεπούση Μαρία, τα αρπάνε στον αέρα λες και πρόκειται για άλφα ποιότητος τεφαρίκι.

Είναι γνωστή η θέση της γνωστής κυρίας Μαρίας Ρεπούση για τις παρελάσεις. Ότι είναι αντίθετη. Παραμονές της 25ης Μαρτίου δεν είναι κορόιδο να χάσει την ευκαιρία η μεγαλοκοπέλλα να ξαναθυμίσει την άποψή της. Όταν, μάλιστα, σαν πεινασμένα κοπρόσκυλα περιμένουν τη δόση τους, το φαγάκι τους οι ιστοσελίδες του διαδικτύου.

Maria Repousi: Μηχανοκίνητα άρματα και μαχητικά αεροπλάνα επιστρέφουν μετά από 4 χρόνια στις εθνικές παρελάσεις.

Σχόλιο αποδυτηριάκια. Τα μηχανοκίνητα άρματα θα επιστρέψουν μετά από 4 χρόνια, όμως η κυρία βουλευτίνα δεν περιμένει κάθε 4 χρόνια για να κτυπήσει μ' ένα μεζεκλήδικο tweet.

Διαβάστε ακόμα:

Υπάρχουμε όταν δεν έχουμε ευθύνη