ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Τα μαζεύουμε και φεύγουμε από το κόμμα, είπαν 92 τύποι που την κοπάνησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Παναγιώτη Καμμένου. Και οι 92 είναι για κλωτσές. Αυτό είναι το πολιτικό σχόλιο για την φέξε μου και γλύστρησα πολιτική κίνηση 92 βαράτε με και ας κλαίω πολιτικοποιημένων στελεχών των ΑΝ.ΕΛ.

Το κόμμα, το κάθε κόμμα είναι προσωπικό. Τελεία. Αρχηγικό. Τελεία και παύλα. Όποιος φτιάχνει κόμμα το κάνει για πάρτη του. Και απ' εκεί και πέρα η πόρτα είναι ανοικτή, ορθάνοικτη για στελέχη, δηλαδή για παρατρεχάμενους, για λαμόγια, και για τους ψηφοφόρους, τα κορόιδα, αν δεν είναι κι αυτοί απατεώνες.

Δεν κατάλαβα. Έφτιαξε κόμμα ο Καμμένος, ο κάθε Καμμένος για να αποφασίζουν άλλοι; Το δεύτερο και το τρίτο επίπεδο του κόμματος. Όχι, ρε παιδιά. Δεν καταλάβατε.

Ο Καμμένος, ό, τι θέλει κάνει. Δικαίωμά του. Να τακιμιάσει με τον Σύριζα, όπως τον κατηγορούν οι “92”, να πορευθεί έτσι ή, αλλοιώς. Δικό του είναι το κόμμα, δεν έφτιαξε κόμμα για άλλους.

Ό, τι, λοιπόν, κι αν κάνει, ό, τι κι αν αποφασίζει ο Καμμένος είναι υπόλογος στον εαυτό του. Οι “92” είναι για κλωτσές που την έψαξαν σ' ένα κόμμα για να κάνουν κουμάντο στο μαγαζί αλλουνού.

Διαβάστε ακόμα:

Πρόεδρος και προπονητής στο τρελλάδικο