ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Οταν θα σοβαρευτείτε και θα κόψετε την επιφανειακή πλάκα μπορούμε να συζητήσουμε. Να κάνουμε το μάθημά μας. Μάλλον να μελετήσουμε το μάθημα συνωμοσίας που παρέδωσε ο Μπαλτάκος στη συνέντευξή του στον Χατζηνικολάου.

«Η Ν.Δ. είναι παράταξη ευθύνης... είναι κεντροδεξιά παράταξη και κοντεύει να χάσει την δεξιά της πτέρυγα». Αφαιρούμε τις σάλτσες που βάζει ο Μπαλτάκος και κρατάμε την ουσία.
Εντοπισμός προβλήματος: Στα δεξιά είναι οι απώλειες και εκεί πρέπει να χτυπήσουμε.

«Αποφάσισα να διαδραματίσω συγκεκριμένο ρόλο για το καλό της παράταξης και της Ελλάδας, δεν μπορούσαμε να αφήσουμε 500.000 Έλληνες εγκλωβισμένους στη Χ.Α. Ελεγα αυτά που ήθελαν να ακούσουν για να αποκτήσω την εμπιστοσύνη τους».
Στόχος: Οι ψηφοφόροι της Χ.Α.
Μέθοδος: Να δουν σε μένα ένα σύμμαχο για να ρίξω το κάστρο από μέσα.

«Τον πρωθυπουργό δεν τον πιάνουμε στο στόμα μας, δεν τον σχολιάζω. Ο πρωθυπουργός ήξερε ότι πρέπει να απεγκλωβίσουμε τον κόσμο από την Χρυσή Αυγή, το τι έκανα εγώ γι αυτό τον λόγο δεν το ήξερε».
Κώδικας: Ποτέ δεν εμπλέκουμε τον αρχηγό, όπως και να έρθουν τα πράγματα.

Το σχέδιο ήταν οργανωμένο, αλλά χώλαινε σε ένα σημείο. Υπερεκτίμησε ο Μπαλτάκος τους κώδικες των συνωμοτών. Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, λέει: «Το σκέφτηκα ότι μπορεί να με γράφουν γιατί αυτό είναι το ποιόν τους». Ακόμα κι αν το σκέφτηκε δεν το πίστευε κι εκεί την πάτησε.

Διαβάστε ακόμα:

Σκούζουν επειδή ξεβρακώθηκαν