ΑΓΑΛΜΑ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Πηγή: INTIME
 

Τρομακτική δήλωση Ευάγγελου Μαρινάκη. Την διαβάσανε από το τηλέφωνο στον Αλέξη Τσίπρα και το παλληκάρι έχασε το χρώμα του, του έφυγε το ακουστικό από το χέρι. Το είπανε και στον Σαμαρά και αυτός έμεινε άλαλος. Γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα; Μόνον ένας Βαγγέλης Μαρινάκης με τα 4 στα 4 πρωταθλήματα μπορεί να το διαπράξει. Δηλαδή;

«Εμπιστεύομαι για τη θέση του δημάρχου Πειραιά τον Γιάννη Μώραλη» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μιλάμε σοβαρά. Τέτοια πολιτική παρέμβαση δεν έχει τολμήσει να κάνει ουδείς. Ποτέ.

Δεν είπε το άτομο ότι Εμπιστεύομαι τον Μίτσελ στη θέση του προπονητή του Ολυμπιακού. Καμμία έκπληξη αν έλεγε κάτι τέτοιο. Μαγαζί του είναι η εταιρεία Ολυμπιακός, άλλωστε αυτός έχει την ευθύνη της επιλογής και στήριξης ενός επαγγελματία προπονητή.

Ο Μαρινάκης φόρα παρτίδα, για να το διαβάσει όλη η Ελλάδα, είπε ότι εμπιστεύεται για δήμαρχο τον Μώραλη. Πήρες πρέφα; Δεν έχει απλά την ευθύνη της πόλεως του Πειραιά ο Μαρινάκης. Είναι υπεράνω του Πειραιά. Υπεράνω των κομμάτων. Δεν είναι αρχηγός κόμματος, όπως ο Σαμαράς, ο Τσίπρας. Είναι κάτι περισσότερο.

Όπως, λοιπόν, ο Σαμαράς λέει π.χ. Εμπιστεύομαι τον Σπηλιωτόπουλο για δήμαρχο Αθηναίων, έτσι και ο Μαρινάκης, που δεν είναι κομματάρχης, που είναι υπεράνω κομμάτων, μιλάει σαν υπερπρωθυπουργός, σαν υπεραντιπολίτευση. «Εμπιστεύομαι τον Μώραλη για δήμαρχο κι εγώ δημοτικός σύμβουλος».

Διαβάστε ακόμα:

Να πάρει το μάθημά του ο Μιχαλολιάκος