Ο ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΣOΓΚΟΛΗΣ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Ο Βενιζέλος λέει και ξανά λέει ότι είχε προειδοποιήσει τον Σαμαρά για τον Μπαλτάκο.  Και το σταματάει εκεί. Δεν το πηγαίνει παρακάτω. Αλλά και τι πει δηλαδή; Ότι κι εκείνος θα ήθελε να έχει στο επιτελείο του ένα τέτοιο κομάντο;

Έναν βατραχάνθρωπο . Έναν καταδρομέα. Τον άνθρωπο των ειδικών δυνάμεων. Εκείνον που μπορεί να φέρει σε πέρας τις αποστολές κάτω από τις πιο αντίξοες και ασυνήθιστες συνθήκες.

Να διεισδύσει στις γραμμές του εχθρού διαπερνώντας ασύλληπτης δυσκολίας δρομολόγια δια ξηράς, θαλάσσης και αέρος και να δημιουργήσει το πλεονέκτημα στον τακτικό στρατό που είναι υποχρεωμένος να πολεμάει χρησιμοποιώντας μόνο συμβατικά μέσα και όπλα.

Για τον Τσίπρα δεν συζητάμε. Ο άνθρωπος έχει περάσει ήδη στην ιστορία. Χωρίς να χρειαστεί να γίνει πρωθυπουργός. Θα τον γράψει ως τον άνθρωπο που δεν κατάφερε να σκοράρει στο άδειο γήπεδο.

Όλα συνωμοτούν για πάρτη του. Αντίπαλοι παίκτες, διαιτητές, λάινσμαν, φίλαθλοι είναι όλοι μαζί του. Αμέτρητες οι ευκαιρίες να περνάνε μπρος από τα πόδια του. Ο Αλέξης, όμως, με καμιά δύναμη δεν βρίσκει με την μπάλα το πλεκτό.

Διαβάστε ακόμα:

Για να κάνουμε ταμείο