ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ Ο 4ος ΚΑΜΠΑΛΕΡΟ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Πρόσεξε φάση. Τέσσερις ήταν οι υποψήφιοι αρχηγοί της ΝΔ στις εσωκομματικές εκλογές μετά την παραίτηση του Κώστα Καραμανλή. Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
 
·        Ο ΣΑΜΑΡΑΣ πριν από 20 χρόνια είχε εγκαταλείψει το κόμμα και την κυβέρνηση, με συνέπεια να ανατραπεί ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης, κι είχε ιδρύσει δικό του κόμμα
·        Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, που κι αυτός την είχε δει αρχηγός, έφτιαξε δικό του κόμμα, αλλά δεν άντεξε έξω από το μαντρί
·        Η ΝΤΟΡΑ, το μεγάλο φαβορί να αντικαταστήσει τον Καραμανλή, έχασε από τον “προδότη” Σαμαρά και μετά από μήνες έστησε κι αυτή δικό της κόμμα, το οποίο δεν περπάτησε και επέστρεψε στη στάνη, με το διαφόρων λογιών γάλα
·        ΗΡΘΕ και η σειρά του Παναγιώτη Ψωμιάδη να αποχωρήσει από το κόμμα και μέχρι να... επιστρέψει κι αυτός θα παίζει με το δικό του κόμμα.

Άργησε ο γραφικός Μακεδόνας, πρώην δήμαρχος και περιφερειάρχης, να φτιάξει δικό του μαγαζί. Ύστερα, είναι και το όνομα που βάπτισε το νέο κόμμα. Καμμία σχέση με την προσωπική του επικοινωνιακή δυναμική του Πόντιου.

“Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης-Πατρίδα” λέγεται το κόμμα του Ψωμιάδη. Ψάξε βρες. Δεν λέει τίποτα. Δεν έκανε το πιο απλό, ενώ το παίζει απλός άνθρωπος. Να το πει “Το κόμμα του Ψωμιάδη”.

Διαβάστε ακόμα:

Ανοιχτά τα χώνει στον Σαμαρά ο κολλητός του