Η ΜΕΡΚΕΛ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΤΖΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Ο σύντροφος Αλέξης Τσίπρας με προσβάλλει σαν Έλληνα. Αυτό βρήκε ο πρόεδρος του Σύριζα να σχολιάσει με αφορμή την άφιξη της μαντάμ Αγκέλας: «Η κυρία Μέρκελ ξέρει ποιο είναι το επίπεδο στα ελληνικά σχολεία; Αν έκανε μια βόλτα στα νοσοκομεία η κυρία καγκελάριος θα διαπίστωνε τα χάλια της υγείας μας…»

Τι λες, ωρέ Καραμήτρο. Πρωθυπουργός της Γερμανίας είναι η κυρία, όχι της Ελλάδος που εσύ την θέλεις ανεξάρτητη, σύντροφε Αλέξη. Όταν, όμως, ζητάς ευθύνες από τον κυβερνήτη μιας ξένης δύναμης, αυτό σημαίνει ότι τον βάζεις στο κυβερνητικό παιχνίδι της δικής σου χώρας.

Η Μέρκελ δεν έχει καμμία ευθύνη για το αν η Ελλάδα είναι μπουρδέλο στην υγεία, στην παιδεία, όπου αλλού. Η ευθύνη ανήκει πρώτα στον λαό της και μετά στα κόμματά της. Ο Τσίπρας σαν πρωθυπουργός, σαν αντιπολίτευση ας φροντίσει τι θα κάνει για το καλό της Ελλάδος, χωρίς να εξαρτάται από τους ξένους.

Η ξενοκρατία ήταν πάντα το μείζον πρόβλημα της χώρας για την αριστερά. Και έρχεται σήμερα ο Τσίπρας και κουνάει το δάκτυλο σε μια ξένη γιατί δεν έχουμε δασκάλους και γιατρούς και νοσοκόμες.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς θα φτάσει η ντομάτα στα σούπερ μάρκετ