ΤΣΙΓΓΑΝΑ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝΑ!

 

Φοβερά πράγματα. Από το πουθενά μία εντελώς άγνωστη γυναίκα ακόμα και στο χωριό της γίνεται μέσα σε μία ημέρα πρώτο θέμα πανελληνίως και λόγω ότι διαθέτει κινηματογραφικό πρόσωπο προκαλεί το ενδιαφέρον και στα ευρωπαϊκά μήντια.

Σαμπιχά Σουλεϊμάν στο όνομα είναι η εν λόγω κυρία, τσιγγάνα μαυρομάτα, που την περιλαμβάνει ο Σύριζα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές. Κάτι προέκυψε, λίγο, πολύ λίγο μας ενδιαφέρει, και η παρέα του Τσίπρα την έκοψε την μουσουλμάνα από την Θράκη.

Ποιο είναι το φοβερό και τρομερό; Η απόλυτη απομυθοποίηση των κομμάτων. Η περίπτωση της κυρίας ξεβράκωσε τα κόμματα. Δηλαδή; Με το που την απέκλεισε ο Σύριζα, όλα τα άλλα κόμματα την ήθελαν δική τους. Τι σημαίνει αυτό;

Υποτίθεται ότι ο Σύριζα έχει κάποια ιδεολογία, μια πολιτική άσχετη με τα άλλα κόμματα. Έτσι λανσάρεται το έργο. Ότι άλλο είναι το ΠΑΣΟΚ π.χ., άλλο η ΝΔ, άλλο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Ε, αφού είναι κόμματα με διαφορετικές αρχές και αντιλήψεις, τότε γιατί ταυτίζονται στις ίδιες επιλογές προσώπων, που κι αυτά, τα πρόσωπα, υποτίθεται πως κυκλοφορούν με συγκεκριμένο κομματικό ιδεολογικό προσανατολισμό.

Διαβάστε ακόμα:

Αδειο μύδι ο νο2 μετά τον Σαμαρά