ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ GAY ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΑ ΜΜΕ

 

Η κοινωνία κυκλοφορεί με AIDS. Αυτό, υποτίθεται, ότι πρέπει να το γνωρίζει περισσότερο από κάθε άλλον ο κύριος Γρηγόρης Βαλιανάτος, που είναι δηλωμένος οροθετικός. Αμάν, πια! Και μας παρουσιαζόταν ο κύριος Βαλιανάτος σα μια καθαρή και τίμια φωνή, όχι ένας ακόμα παραμύθι φούρναρης.

Απέσυρε την υποψηφιότητά του από δήμαρχος Αθηναίων ο κύριος Βαλιανάτος διότι, λέει, δεν τον παίζουν τα μήντια. Άλλο πάλι τούτο. Ολότελα φασιστικό.

Δεν είναι υποχρεωμένα τα ΜΜΕ να ασχολούνται με τον καθένα, πολύ περισσότερο με κάποιον ο οποίος ακόμα δεν έχει εκλεγεί. Απαράδεκτη πολιτική θέση αυτή. Επειδή κάποιος, και δικαίωμά του, αποφασίζει να διεκδικήσει δημαρχιλίκι, βουλευτιλίκι, εγώ το ΜΜΕ να του οφείλω προβολή.

Να το ξεκαθαρίσουμε. Τα ΜΜΕ πρόβαλλαν και με το παραπάνω την υποψηφιότητα του κυρίου Βαλιανάτου, όχι από δημοσιογραφικό καθήκον. Χεσμένο το 'χουν το δήθεν λειτούργημα τους τα μήντια. Όπως ο πολιτικός κυττάει την πάρτη του, έτσι και τα μήντια. Δηλαδή; Αφού ο Βαλιανάτος δημοσιοποίησε ότι είναι φορέας του AIDS, αυτό ήταν αρκετό στα ΜΜΕ να πουλήσουν για πάρτη τους, όχι για να προβάλλουν την υποψηφιότητά του.

Παλαιοκομματικά, λέει ο Βαλιανάτος, παίζουν τα μήντια. Γιατί, όμως; Δεν είναι μαλάκες οι εκδοτάρχες και οι κομματάρχες. Παίζουν και θα παίζουν στους αιώνες παλαιοκομματικά διότι ο κόσμος, ο λαός είναι παλαιοκομματικός. Κατά βάσιν συντηρητικός.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Βαλιανάτος απειλεί με αποκαλύψεις άλλους υποψήφιους