ΖΗΣΕ ΤΟ ΜΥΘΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

 

Ο σύντροφος κύριος Δημήτρης Τζιώτης είναι κάποιος που “λέει”, πασίγνωστος στην πιάτσα, όμως δεν απέκτησε την υψηλή αναγνωρισιμότητα παρά τις δύο δυνατές μπούκες του. Όταν ήταν υποψήφιος δήμαρχος Βουλιαγμένης απέναντι στον Γρηγόρη Κασιδόκωστα κι όταν ήθελε να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Πασοκτζής είναι το παλληκάρι, την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ ήθελε. Και επειδή είναι σοβαρός κι όχι τυχοδιώκτης δεν την έκανε προς Σύριζα μερηά, όπως άλλοι σύντροφοι. Ο Σύριζα του την έπεσε, όμως όχι σαν πασοκτζή, αλλά σαν επαγγελματία και πετυχημένο επιχειρηματία.

Έχει ένα “μαγαζάκι”, την Clever Bank, ο σύντροφος Τζιώτης που τα τελευταία 20 χρόνια κάνει χοντρές δουλειές με κρατικές και ιδιωτικές εταιρείες, ελληνικές και ξένες. Στρατηγικός σύμβουλος η Clever Bank, που επί κυριαρχίας του ΠΑΣΟΚ άνοιξε νταραβέρια με υπουργεία. Είπαμε. Χοντρές δουλειές.

Για να δούμε αν η συνεργασία της Clever Bank στη καμπάνια του Σύριζα  θα είναι μία ακόμα επιτυχία του κ. Τζιώτη. Αν, δηλαδή, θα καταφέρει να πείσει τους Έλληνες για το καλό τους να υπερψηφίσουν τον Τσίπρα. Και να μην επαναληφθεί η πατάτα της Clever Bank όταν είχε αναλάβει την καμπάνια του ΕΟΤ “Ζήσε το μύθο σου στην Ελλάδα”.

Διαβάστε ακόμα:

Ψηφίζουμε και δεν πεθαίνουμε