ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Η ΑΕΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Δεν είναι φοβερό αυτό που θα αποκαλύψει σήμερα ο αποδυτηριάκιας; Σε ρωτάω ευθέως να μου πεις αν δεν είναι φοβερό και τρομερό. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει νταηλίκι με τη συνεργασία δύο εταιρειών επικοινωνίας να πάρει το Δήμο του Πειραιά. Ο ΠΑΟΚ λέει μια ζωή ότι αδικείται η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα με τον πόλεμο του κράτους, του κατεστημένου στην ομάδα.

Δεν φθάνουν αυτά για να αντιληφθεί ο καθένας πόσο το ποδόσφαιρο παίζει δυνατά, κοινωνικά και πολιτικά, στη ζωή μας; Άσε ότι είμαστε η μοναδική χώρα της Ευρώπης και του γλόμπου όλου που έχει τις περισσότερες αθλητικές εφημερίδες. Και τα περισσότερα αθλητικά sites.

Αυτός που θα εκλεγεί περιφερειάρχης στην Αθήνα είναι ο Νο2 πρωθυπουργός στην Ελλάδα. Δεν χωράει συζήτηση σ' αυτό. Τα πακέτα των πακέτων διαχειρίζεται ο περιφερειάρχης. Και ποιο είναι σήμερα το πρώτο θέμα στην κόντρα του Σγουρού με την κυρία Δούρου, την υποψήφια του Σύριζα; Το γηπέδο της ΑΕΚ.

Ψήφους ζητάει η κυρία Δούρου. Όχι τόσο για να εκλεγεί, το φαβορί είναι ο πρώην Γ.Γ.Α Σγουρός, όσο για να πιάσει ένα ικανοποιητικό ποσοστό ο Σύριζα. Και αφού ψάχνει ψήφους το κορίτσι την έπεσε σ' ένα θέμα που πουλάει. Στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Εδώ είμαστε. Γιατί έχουμε ένα ποδόσφαιρο τόσο χαμηλού αιθερικού, ένα πρωτάθλημα της πλάκας, όταν η μπάλλα είναι τόσο δυνατά μέσα στην καθημερινότητά μας; Δική σου η απάντηση.

Διαβάστε ακόμα:

Δουλεύει για τον β' γύρο ο Μαρινάκης