ΜΕ ΙΒΑΝ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ

Πηγή: INTIME
 

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης είναι η πρώτη φίρμα στη λίστα των ευρωβουλευτών της ΝΔ. Το πιθανότερο, λοιπόν, πιο σωστά το σίγουρο είναι ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ θα εκλεγεί. Πανηγυρικά. Επειδή ο κόσμος ψηφίζει φίρμες. Ανθρώπους γνωστούς.

Και ο Ιβάν Σαββίδης ποντάρει στον Ζαγοράκη. Όχι τον ευρωβουλευτή Ζαγοράκη, αλλά το στέλεχος της ΝΔ. Όχι δεν είχε κάποια ουσιαστική σχέση με το κόμμα ο Ζαγοράκης, όμως όταν επιλέγεται τιμητικά να κοσμήσει το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, αυτόματα θεωρείται άνθρωπός της.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι αύριο εκλέγεται ο Ζαγοράκης κι αν δεν λυθεί το πρόβλημα του ΠΑΟΚ, αυτό που καίει τον Σαββίδη, ο ευρωβουλευτής ανεξαρτητοποιείται. Φτύνει τη ΝΔ. Αυτά που είχαμε συμφωνήσει δεν τα κάνατε. Δεν σας ξέρω.

Ο Ζαγοράκης είναι πρώτα ΠΑΟΚ και μετά ΝΔ. Μήπως ισχύει το άλλο. Επειδή είναι ΠΑΟΚ, γι' αυτό εκτίθεται με την ΝΔ. Να, γιατί όπου κυκλοφορεί ο υποψήφιος ευρωβουλευτής από κοντά, από πίσω είναι και ο Ιβάν, που πάει να σκάσει αν δεν ρυθμιστούν τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Να το ξαναπώ. Ο Ζαγοράκης είναι με τον Ιβάν, όχι με τον Σαμαρά. Κι όταν του έκανε την πρόταση, ο παίκτης ρώτησε τον Σαββίδη τι να κάνει. Να κατέβω ή, όχι με τη ΝΔ.

Διαβάστε ακόμα:

Και ο Σαμαράς υπέρ Μώραλη