ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Από τους 20 πιο εμπορικούς ηθοποιούς του Χόλυγουντ οι 19 έγιναν σταρ από την πρώτη τους κιόλας ταινία. Ακόμα: Από τους 20 που έφθασαν στην κορυφή οι 19 ήταν πρωταγωνιστές σε ταινία από την πρώτη τους κιόλας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το ταλέντο φαίνεται, κάνει μπαμ πριν γίνει γνωστό στον κόσμο.

Το ίδιο και στο τραγούδι. Η συντριπτική πλειοψηφία, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα, ξεκινάνε από το βάθρο! Πριν τους μάθει ο κόσμος τους έχει ζυγίσει ο συνθέτης που θα τους δώσει σουξέ.

Ο Τσίπρας γιατί έχει κολλήσει το παλληκάρι; Μιλάμε για το φρενάρισμα. Σου λέω το εξής. Το ΠΑΣΟΚ το 1974 ξεκίνησε με 13,5%. Στις επόμενες εκλογές, το 1977, ανέβηκε στο 26%. Και το 1981 με τα τσαρούχια και 48% έγινε κυβέρνηση. Και ρίζωσε. Το 1985 έπιασε 46%.

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν κόμμα του 4% και ο κόσμος το σπρώχνει στη θέση του ΠΑΣΟΚ διότι έφερε το μνημόνιο στη Ελλάδα. Έτσι στις εκλογές του 2012 ο Σύριζα κάνει το άλμα στο 16% και μετά από έξι εβδομάδες, στις επαναληπτικές εκλογές πετάγεται στο 26%. Πάντα δεύτερος, πίσω από τη ΝΔ.

Νέο γκάλοπ, φρέσκο. Σύριζα 24,7 και ΝΔ 23,3. Αυτό που λέμε. Το κόλλημα του Τσίπρα στα ίδια. Να μη μπορεί να ξεφύγει της ΝΔ. Και μιλάμε για πρόβλεψη στις ευρωεκλογές, όπου η αντιπολίτευση αβαντάρεται πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τις εθνικές εκλογές.

Είναι αυτό που λένε. Ο καθένας έχει τα όρια του. Για παράδειγμα το Ποτάμι από το μηδέν το μετράνε στα γκάλοπ στο 7,6 έναντι του 7,7 του τρίτου κόμματος, της Χρυσής Αυγής. Ποια να είναι τα όρια του Σταύρου Θεοδωράκη; Πιθανόν να κολλήσει κι αυτός, όπως ο Τσίπρας, πιθανόν να πάρει κι άλλο επάνω του.

Διαβάστε ακόμα:

Η κωλοτούμπα του Μαρινάκη