ΜΗ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Το μπικίνι του Θόδωρου Πάγκαλου βοήθησε την κυρία Ρένα Δούρου να κάνει την έκπληξη στην περιφέρεια Αττικής. Το ότι ο πρώην αντιπρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε προσωπική και απαξιωτική επίθεση στην υποψήφια του Σύριζα, στάθηκε τελικά υπέρ του κοριτσιού. Αυτή την εκτίμηση έκαναν στην πολιτική πιάτσα.

Νόμος. Όταν κάποιον τον βρίζουν, τον κάνουν περισσότερο γνωστό. Δεν τον ψηφίζει ο κόσμος επειδή τον θεωρεί θύμα. Όχι, αυτό. Ο κόσμος από την εποχή του Περικλέους ψηφίζει αυτόν που περισσότερο βλέπει, ακούει. Αυτό είναι το βασικό κριτήριο.

Γιατί ανέβηκε στις εκλογές η Χρυσή Αυγή. Επειδή το κυνήγι που της έκαναν της έδωσε μεγαλύτερη  δημοσιότητα. Ο Πάγκαλος παραμονές εκλογών είπε “Θέλω να δω την Δούρου με μπικίνι”. Πάγκαλος είναι αυτός. Σε πιάνει στο στόμα του και σου δίνει πόντους.

Ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας ο Πάγκαλος με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο αντίπαλο. Τι είχε πει ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για τον υποψήφιο της ΝΔ, πριν από 20 χρόνια; “Ο Αβραμόπουλος είναι ο κύριος τίποτας”. Τι έγινε στις εκλογές του 1994; Κέρδισε ο Αβραμόπουλος κι έγινε για πρώτη φορά δήμαρχος Αθήνας.

Διαβάστε ακόμα:

Με τόπλες η κυρία Δούρου