ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΨΙΝΑΚΗ!

 

Θέλω έγκυρο πολιτικό σχόλιο για την επιτυχία του συντρόφου Ηλία Ψινάκη στο δήμο Μαραθώνος. Μια ανάλυση που να συλλαμβάνει τις τάσεις του εκλογικού σώματος στον συγκεκριμένο ιστορικό δήμο.

Κέρδισε με τον πολυσχιδή Ψινάκη ο Σύριζα; Γιατί, όχι. Μήπως ο υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνος έκανε κι αυτός την έκπληξη σαν αρσενικός Μάριος Δούρου; Μήπως με κρυφό όπλο τον Ψινάκη επικράτησε η ΝΔ; Δεν ξέρω.

Εγώ είμαι από χωριό και γι' αυτό δεν τολμώ να βγω στα κανάλια να κάνω κριτική στα αποτελέσματα, σε αδιάφορες περιφέρειες, που παίζουν κεφαλιές, που είναι κόντρα, για όσους εκβιαστικά υποστηρίζουν ποια κόμματα νίκησαν, ποια έχασαν.

Λοιπόν. Η νίκη Ηλία Ψινάκη σε ποιον ανήκει; Στον Τσίπρα, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Κασιδιάρη, τον Καμμένο, σε ποιον; Μήπως στην Μέρκελ, στην Μαριάννη Λάτση, στον Σάκη Ρουβά, σε ποιον;

Μέχρι να αποδειχθεί σε ποιον ανήκει η νίκη του, πάμε να την εξηγήσουμε. Όλα τα έχει κάνει στη ζωή του ο Ηλίας Ψινάκης. Ηθοποιός, μοντέλο, σεναριογράφος, μάνατζερ, τηλεκριτικός, παρεατζής επαγγελματίας, εννοώ συστηματικός σε επώνυμες κυρίες. Ε, θα ήταν παράλειψη αν δεν ασχολούνταν με την πολιτική, σε πρώτη φάση με την τοπική αυτοδιοίκηση, αυτός ο διαβολικός, ο πάντα κεφάτος και με το αιχμηρό χιούμορ άνθρωπος.

Επειδή κανείς δεν το γνωρίζει, εκτός φυσικά από τον ίδιον, του είχα κάνει μια υπόδειξη. Αν ήθελε πράγματι να γίνει δήμαρχος, όχι στον Μαραθώνα και το Πικέρμι, στη Λούτσα και στη Ραφήνα, αλλά στον πρώτο δήμο της χώρας, στην Αθήνα, αρκούσε να τραβήξει το συρτάρι το κλειδωμένο στο γραφείο του. Ξέρει αυτός.

Έχει βιντεοκασέτες σε πολύ προσωπικές, πολύ απαγορευμένες, πολύ hot στιγμές κάποια πασίγνωστα ονόματα της showbiz. Πώς βρέθηκαν στα χέρια του, άστο, άσχετο αυτό. Τα όπλα τα κρατάς στην καβάτζα και χρησιμοποιείς όταν, όποτε και όσα χρειάζονται.

Διαβάστε ακόμα:

Δούρου, Μελισσανίδης, Τσίπρας και Βοτανικός