ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και η κόντρα προκαλεί υψηλό ενδιαφέρον. Όχι ποδοσφαιρικό! Τι εννοώ; Επειδή με ιντριγκάρει η αναμέτρηση των δύο αιωνίων αντιπάλων δεν σημαίνει ότι κατέχω από ποδόσφαιρο. Ότι ευχαριστιέμαι παρακολουθώντας ποδόσφαιρο. Ότι είμαι σε θέση να αντιληφθώ τη μαγεία του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Αυτό που κερδίζει την προσοχή μου είναι ο ανταγωνισμός.

Το ίδιο και στην Eurovision π.χ. Σιγά που θα χαρακτηρίσω μουσικόφιλους όλους αυτούς που μαγνητίζονται από το εν λόγω σώου, όχι σαν σώου, όσο από τον ερεθισμό που προκαλεί το ερώτημα ποιος θα κερδίσει. Και τι θα κάνει το τραγούδι της χώρας μου. Αυτό είναι που τραβάει.

Εκλογές. Ουδείς ασχολήθηκε με το πιο μεγάλο ντέρμπυ. Το πέρασαν στο ντούκου. Ποιο ήταν; Σπηλιωτόπουλος-Κακλαμάνης. Νικήτας εναντίον Άρη. Η σφαγή, σου λέω. Δεν λέγονται τα μπινελίκια που πέσανε αυτές τις ημέρες, όχι τόσο από τους ίδιους τους υποψήφιους δημάρχους, που τελικά βρέθηκαν εκτός κόλπου, εκτός των δύο πρώτων, όσο από τους υποψήφιους τους. Από τους δικούς τους ανθρώπους. Φοβερά πράγματα.

Βαρειές κουβέντες που δεν δημοσιεύονται, που αφορούν την προσωπική ζωή των δύο υπουργών της ΝΔ. Δεν μιλάμε για φανατισμό γηπεδικό. Μιλάμε για εκτός των ορίων κατηγορίες που έφθασαν να τις λένε στα στούντιο καναλιών, όχι και μπροστά στα μικρόφωνα.

Διαβάστε ακόμα:

Δούρου και Σακελλαρίδης ηττήθηκαν