ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

 

Ξευτυλίστηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης με την υποψηφιότητα του σα δήμαρχος Αθήνας, λέει ο αντίπαλος του και σύντροφος στη ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος. Τι κατάλαβε με το 6% που πήρε; Ξευτυλίστηκε ο ίδιος και ξευτύλισε την παράταξη, που για πρώτη φορά μετά από χρόνια αποκλείστηκε από τα play-off των δημοτικών εκλογών στην πρωτεύουσα. Αυτά λέει ο Άρης.

Ο Γρηγόρης Βαλιανάτος γλύτωσε τον ξευτυλισμό του. Αυτό εννοεί ο Σπηλιωτόπουλος. Επειδή ο Βαλιανάτος, όταν διεπίστωσε ότι η υποψηφιότητα του δεν περπατάει, αποσύρθηκε. Και ο Γκρέγκορ για δήμαρχος πήγαινε, όπως ο Νικήτας, ο οποίος όμως επέμενε μέχρι τέλους. Τρεις ημέρες, μάλιστα, πριν τις εκλογές υποστήριζε ότι θα μπει στο β΄ γύρο.

Ερώτημα. Πώς είναι βέβαιος ο Σπηλιωτόπουλος ότι το μονοψήφιο ποσοστό του Κακλαμάνη προέρχεται από νεοδημοκράτες. Ο κόσμος σήμερα έχει μπερδέψει τα μπούτια του. Άλλος ψηφίζει Δούρου και Κασιδιάρη, Σακελλαρίδη και Παναγιώταρο. Σγουρό και Καπερνάρο. Τι να λέμε. Όλα μέσα στην κάλπη τα έβρισκες.

Κάτι άλλο. Λέει ο Σπηλιωτόπουλος ότι οι χρυσαυγίτες σενιαρίστηκαν στα εκλογικά τμήματα για να εξαπατήσουν τους νεοδημοκράτες ψηφοφόρους. Έγιναν κανονικοί άνθρωποι, με κανονικά κουρέματα, κανονικά ρούχα. Αν συνέβαινε αυτό, τότε και ο Άρης να ξηγιότανε στο κόντρα κόλπο. Δηλαδή;

Ο επίσημος της ΝΔ υποψήφιος να έστελνε τους δικούς ανθρώπους στα εκλογικά τμήματα με look χρυσαυγήτικο. Για να μπερδέψει τη χρυσαυγήτικη πελατεία να ψηφίσει αυτόν.

Διαβάστε ακόμα:

Η αλήθεια του Παύλου Χαϊκάλη