ΑΙΧΜΕΣ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Το Ρενάκι, όπως έτσι την αποκαλεί μία κολλητή της συνεχίζει το παραμύθι και μετά την εκλογή της σαν περιφερειάρχισσα. Κέρδισα, λέει, διότι ούτε στιγμή έκανα μπρος-πίσω. Πιθανόν να το είπε αλλοιώς. Ότι δεν έκανε ούτε στιγμή πίσω-μπρος.

Η κυρία Δούρου δεν μας είπε προεκλογικά ποιους ανθρώπους του συστήματος συνάντησε, για να ξεκαθαρίσει μαζύ τους ότι μ' αυτήν τελειώνουν αυτά που ξέρουν οι έτσι των οργανωμένων συμφερόντων εκδοτάρχες, καναλάρχες, εκπομπάρχες και σία. Ότι θα γίνουν αλλαγές. Συγκρούσεις, ανατροπές, όλα αυτά τα ωραία που υποσχόταν η φωτογραφία της στις οικολογικές αφίσες.

Άλλο σότο αυτό. Οικολογικές αφίσες. Εγώ ξέρω ότι οικολογικό είναι μονάχα το κάτουρο. Κι όχι μονάχα το ψιλό, αλλά και το χοντρό, με τίποτα δεν ενοχλούν το περιβάλλον. Η αφίσα, οικολογική κι όχι, με φάτσα υποψήφιας κόμματος ή, τραγουδίστριας σκυλομάγαζου, είναι νταηλίκι διαφήμιση στο τζάμπα σε χώρους έκθεσης που δεν σου ανήκουν.

Επί του θέματος. Τι θα πει δεν έκανε μπρος-πίσω; Ίσως πίσω-μπρος. Δεν το καταλαβαίνω. Ήταν συνεπής μονάχα στο μπρος; Μονάχα στο πίσω, ίσως.

Παρακάτω. Καμμία σημασία δεν έχει τι έκανε με το στόμα, με τα λόγια η κυρία Δούρου, προεκλογικά. Μετράει τι θα κάνει μετεκλογικά. Αν, δηλαδή, θα συνεχίσει να παίζει σε στυλ προεκλογικό.

Βγήκε στον Τράγκα και είπε “Εγώ είμαι η Δούρου!”. “Σας μιλάει η Δούρου!”. “Κύριε Τράγκα, αντιλαμβάνεστε ότι απέναντί σας είναι η Ρένα Δούρου!”. Το Ρενάκι, ανθρώπινο αυτό, την έχει δει Τσίπρας. Άλλο αυτό κι άλλο να ρίχνει σπόντες για μπρος-πίσω και πίσω-μπρος. Ότι αυτή δεν έχει καμία σχέση με τις παλινωδίες του Σύριζα, μια έτσι, μια γιουβέτσι και όπως κάτσει το κοκορέτσι.

Μια στιγμή. Η κυρία Δούρου, όπως υποστηρίζει η ίδια, κέρδισε επειδή δεν έκανε πίσω-μπρος. Ο Σακελλαρίδης, δηλαδή, έχασε γιατί έκανε πίσω-μπρος. Μεγαλύτερη η νίκη της κυρίας Ρένας διότι ο Σγουρός ήταν πολύ πιο σκληρός αντίπαλος από τον Καμίνη. Ο κύριος Γαβριήλ, δηλαδή, ηττήθηκε διότι έχει ταυτιστεί με το πίσω-μπρος του Σύριζα.

Διαβάστε ακόμα:

Η Δούρου περισσότερα φράγκα για το γήπεδο της ΑΕΚ