ΚΑΤΙΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ

Πηγή: INTIME
 

Αυτά είναι τα κόμματά σας. Αυτοί είναι οι πολιτικοί σας. Οι βουλευτές που εκλέγετε και πληρώνετε. Αυτοί είσαστε εσείς, δηλαδή. Ο πολιτικός σας εαυτός είναι οι βουλευτές σας, εκλεγμένοι και υποψήφιοι. Για να ξέρουμε τι λέμε. Σας εκφράζουν. Εκατό τα εκατό.

“Να παραιτηθεί ο Κουβέλης” είπε ο σύντροφος Γρηγόρης Ψαριανός. Γιατί να παραιτηθεί ο πρόεδρος της Δημάρ; Επειδή το κόμμα πάτωσε στις ευρωεκλογές είπε ο και αεκτζήδικων φρονημάτων. Κι εσύ, σύντροφε Ψαριανέ, γιατί δεν παραιτείσαι; Θα μου πεις ότι Εγώ δεν είμαι αρχηγός, εγώ δεν φταίω.

Ώστε έτσι, ε; Αρχηγικό κόμμα και το αριστερό της Δημάρ. Εμείς τι φταίμε; Ο αρχηγός δεν πουλάει, γι' αυτό εξαφανίστηκε στις ευρωεκλογές.

Και αποτύχατε, σύντροφε Ψαριανέ, όχι μόνον ο αρχηγός, και εσύ προσωπικά έγινες Κατίνα της γειτονιάς. Αντί να πεις ό, τι έχεις να πεις στα όργανα του κόμματος, έγινες τελάλης στα ΜΜΕ. “Να παραιτηθεί ο Κουβέλης”. Καφενείο να ήταν η Δημάρ, αυτή που την πληρώνουν οι μαλάκες οι Έλληνες, θα είχε πιο σοβαρούς παίκτες στο τάβλι και στο Θανάση.

Βγήκε και ο εκπρόσωπος τύπου της Δημάρ και έδεσε το γλυκό. “Ο Ψαριανός είδε φως και μπήκε στην Δημάρ”. Το πέρασε το κόμμα για κεμπαμπτζήδικο ο Ψαριανός, δηλαδή. Άκουσε ότι εκεί φτιάχνουν ωραία σουβλάκια και μπούκαρε μέσα. Αυτός, εντάξει, οι άλλοι οι σοβαροί στην Δημάρ γιατί τον δέχθηκαν στο καρέ;

Διαβάστε ακόμα:

Σκουπιδαριό στους δρόμους