ΜΠΕΟΣ ΚΑΙ ΒΟΛΙΩΤΕΣ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Να το ξεκαθαρίσουμε. Ο αποδυτηριάκιας δεν θα ψήφιζε ποτέ τον Μπέο. Εγώ ο αλανιάρης, ο πρώτος που χρησιμοποίησα γλώσσα πεζοδρομίου σα γραφιάς, είμαι της σχολής που θέλει κυριλάτο τον δημόσιο άνδρα. Μια στιγμή.

Μια στιγμή, ωρέ πολιτικοποιημένοι που τα βάζετε με τον Μπέο, «με την φασίζουσα λογική του και τη φρασεολογία Τρούμπας». Μια στιγμή, μιλάτε με τον αποδυτηριάκια. Ο απόλυτος λαϊκισμός είναι στην πολιτική να κρίνεις πρόσωπα, δηλαδή υποψήφιους πολιτικούς κι όχι τον λαό που τους εμπιστεύεται. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Φόρα παρτίδα ο Αχιλλέας Μπέος, ο δήμαρχος Βόλου, τα ‘βαλε με «τους καλλιτέχνες της αρπακτής». Και οι καλλιτέχνες που είχαν στηρίξει με το στόμα τον αντίπαλο του Μπέου έδωσαν την απάντηση τους, πάλι με το στόμα. Να, τι σχολίασαν.

Με την υπογραφή «Δρόμοι συνεργασία, ανατροπής και αλληλεγγύης» οι καλλιτέχνες υποστηρίζουν ότι ο Μπέος αποτελεί ντροπή για την Ιστορία και τον πολιτισμό μας. Ότι η συμπεριφορά του νέου δημάρχου του Βόλου είναι ξένη με το δημοκρατικό φρόνημα του τόπου. Ότι εκθέτει τους Βολιώτες, όλη την πόλη.

Ο Αχιλλέας Μπέος, ο έτσι και όπως θες να τον χαρακτηρίσεις, είναι αυτός που είναι κι αυτός που είναι δεν κρύφθηκε προεκλογικά. Και τον υπερψήφισαν. Ποιος, λοιπόν, ποιοι είναι εκείνοι που εκθέτονταν τον Βόλο, ο ίδιος ο Μπέος ή, οι Βολιώτες; Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Επίθεση Μπέου σε πουτάνα!