ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Δεν γίνεται να είσαι πρωθυπουργός και να έχεις προσωπική ζωή. Η κυρία πρωθυπουργός, η κυρία αρχηγού κόμματος είναι μία γλάστρα. Κι αν δεν θέλει να παίξει αυτό το ρόλο, αν αρκείται να βλέπει  τη φάτσα της στις φωτογραφίες δίπλα στον σύζυγο, αν δεν κοροϊδεύει τον εαυτό της, τότε αποσύρεται της σκηνής.

Η κυρία Ρένα Δούρου εξελέγη περιφερειάρχισσα. Είναι η Νο2 καρέκλα στην πολιτική εξουσία, αμέσως μετά τον πρωθυπουργό. Μεγάλες, απλησίαστες σε ύψος και σε βάθος οι ευθύνες της και τα πακέτα των πακέτων που θα διαχειριστεί. Εύλογα το κορίτσι ομολόγησε “Θα ήθελα να κάνω παιδί, όμως εγώ ήρθα να σώσω τον κόσμο, την περιφέρεια Αττικής”.

Πέρα από τον μεγαλοϊδεατισμό της, “να σώσω τον κόσμο”, πολύ σωστά βάζει τα πράγματα στη θέση τους.  Πώς, δηλαδή, να κάνω τις αλλαγές που υποσχέθηκα αν γίνω μητέρα, δεν γίνονται και τα δύο μαζύ. Κάπως έτσι τα είπε.

Για τον εραστή της, όμως, η κυρία Δούρου δεν είπε τίποτα. Για τον σύντροφό της. Για τον άνθρωπο με τον οποίο συζεί. Μια στιγμή.

Αν, τελικώς, αποφάσιζε να αποκτήσει παιδί η κυρία Ρένα Δούρου με ποιον θα το έκανε; Ασφαλώς με τον άνδρα με τον οποίο βρίσκεται σε δεσμό ερωτικό, συναισθηματικό. Εκτός κι αν δεχθούμε ότι ο άνδρας, ο σύζυγος, ο σύντροφος, ο ερωμένος είναι εκτός κόλπου.

Ο εν λόγω της κυρίας Δούρου είναι ήδη πατέρας δύο παιδιών και 64 χρονών. Θέλει να ξαναγίνει πατέρας σ' αυτή την ηλικία; Δεν το ξέρουμε, όμως πρέπει να το μάθουμε. Για όλα να είμεθα πληροφορημένοι σχετικά με τους πολιτικούς μας, η προσωπική ζωή των οποίων επηρεάζει αποφασιστικά την αποτελεσματικότητα στην παραγωγή του έργου τους.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης τον στέλνει σε άλλο ...κόμμα