ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Αμάν! Μέχρι που τρόμαξα όταν διάβασα ότι ο Πάνος Καμμένος, αρχηγός κόμματος, τράβηξε ένα προσκλητήριο για να συγκροτηθεί, λέει, ένα πατριωτικό, δημοκρατικό, αντιμνημονιακό μέτωπο. Όχι, ρε! Είπε τέτοιο πράμα το παλληκάρι; Ναι, το είπε. Μα, το ίδιο είχε πει και πριν από δυο χρόνια;

Κάργα αντιμνημονιακός ο Καμμένος πριν από δυο χρόνια με δικό του κόμμα, φουλ πανσιόν εναντίον Παπανδρέου, Βενιζέλου, Σαμαρά. Και δυο χρόνια τώρα όλο και μικραίνει το κόμμα του. Πώς γίνεται αυτό; Να είσαι δημοκρατικός, και πατριωτικός, και αντιμνημονιακός και αντί να παίρνεις, να χάνεις πόντους.

Κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Η, δεν περνάει το αντιμνημονιακό ή, δεν πουλάει ο ίδιος ο Καμμένος. Ένα από τα δυο. Παρά απ’ αυτό.

Λέει ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι Σαμαράς και Βενιζέλος μετά τις ευρωεκλογές δεν εκπροσωπούν ούτε το 30% του λαού. Σύμφωνοι. Ποιος μπορεί να αρνηθεί τα νούμερα. Ο Καμμένος πόσο τα εκατό εκπροσωπεί; Περισσότερο από το 30%, δεν νομίζω.

Δεν έχω τίποτα με τον Καμμένο. Δεν κάνω καμμία προσωπική αντιπαράθεση με τον Καμμένο, με τον όποιον κομματάρχη. Αϊ σιχτίρ, όμως! Να είσαι κόμμα τσόντα, με μονοψήφιο νούμερο, και να απαιτείς στο όνομα της δημοκρατίας να γίνει αυτό που θέλεις εσύ.

Στο λέω σίγουρα. Αυτό το δημοκρατικό αίσχος δεν πρόκειται ποτέ να εξαφανιστεί. Η μειοψηφία να πουλάει νταηλίκια στην πλειοψηφία.

Διαβάστε ακόμα:

Ανδρέας: Ελάτε να τα φάμε μαζύ!