ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη το 'χουν ρίξει στην πλάκα, όμως με το ανέκδοτο φαίνεται πως την καταβρίσκουν και γι' αυτό το παρατραβάνε. Μέχρι πότε;

Είμαστε το νέο κόμμα, το διαφορετικό κίνημα, ένα άλλο σοβαρό καλαμπούρι και κατεβαίνουμε στις εκλογές. Και αφού ο κόσμος που δεν ξέρει τι να ψηφίσει τους έδωσε κάποιους πόντους κι αυτοί, οι ποταμίσιοι κι ό, τι μαζέψουν από δεξιές και αριστερές όχθες της χωματερής, στήσανε μαγαζί. Οι άφθαρτοι. Το νέο κόμμα. Η νουβέλ βαγκ της κομματικοκρατίας.

Χωρίς να έχουν να πουν τίποτα καινούργιο. Καμμία συγκεκριμένη πρόταση ορθολογική που να είναι πραγματοποιήσιμη, μ' αυτόν κι εκείνον τον τρόπο, με τη γνώση και τις εμπειρίες αυτών κι εκείνων των φιλοσόφων, επιστημόνων, τεχνοκρατών, λαϊφστάιλων. Αέρα πατέρα αλά ΠΑΣΟΚ του 1974 και Σύριζα του 2014.

Διαλυμένη χώρα, να μην υπάρχει τίποτα όρθιο, να μην υπάρχει αύριο χειροπιαστό κι άντε να μπουκάρουμε και ό, τι αρπάξουμε. Της προσκολλήσεως και κάτι τύποι σαν τον Πέτρο Τατσόπουλο και τον Γρηγόρη Ψαριανό, που ψάχνουν ομπρέλα να στεγαστούν για να μην τους κάψει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ, ούτε οι ροζέ ακτίνες του Σύριζα.

Το πιο σίγουρο μαγαζί. Το κόμμα. Με την έτοιμη την πελατεία. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε.

Διαβάστε ακόμα:

Ο κενόσοφος Σταύρος με την πλουμιστή ουρά