ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Τι θα γίνει; Ό,τι έγινε στην Φιλαδέλφεια. Ό,τι σας είχα πει, ενώ έγκριτοι δημοσιογράφοι γράφανε για φοβερό πόλεμο στο προάστειο με το οποίο δεν ασχολείται κανείς. Αν φυσικά μπορείς να ονομάσεις την Φιλαδέλεφεια προάστειο. Για τη Νέα μιλάω, έτσι;  Μην πεταχτεί κανάς Αμερικάνος εδώ μέσα.

Τι έγινε; ΧΑΒΑΛΕΣ. Τριακόσιοι αποτυχημένοι αντιεξουσιαστές κι αναρχικοί – θέλει τρομερή παιδεία το να είσαι αναρχικός -  απέναντι στο  όμμα της Original που είχε διατρανώσει την θέση της. Φυσικά δεν κατάλαβα ποτέ γιατί οι ρομαντικοί ασχολούνται με την μελλοντική εταιρεία και δεν μπόρεσαν ούτε το νοίκι τους να πληρώσουν, αλλά ίσως να φταίει ο Μελισσανίδης.

Όπως πιθανώς και να φταίει που η συνέλευση των αρχιτεκτόνων φοιτητών – σήμερα μόλις – αποφάσισε ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ. Μεθαύριο θα έχουν συνέλευση και οι φοιτητές των άλλων σχολών, οπότε δεν τρέχει κάτι. Ο Λοβέρδος μπορεί να κάνει διακοπές χωρίς καμία πίεση κι από Σεπτέμβρη έχει ο θεός. Ας κάνουμε τα μπάνια μας και βλέπουμε. Κι αν στο φινάλε χαθεί κι ένα εξάμηνο, γιατί να μην χαθεί και μιά χρονιά; Άμα είσαι χαβαλές σαν Έλληνας, θα σε σώσει ο υπουργός;

Μπορεί όμως να σε σώσει η δικαιοσύνη. Όπως προχθές συνέλαβε την Γαρμπή – ήθελα νάξερα ποιός την ακούει κι έχει τέτοια κονόμα – αλλά δεν έγραφε το όνομα της διότι συνεδρίαζε ο συνήγορος του μαλάκα για τα προσωπικά δεδομένα. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΝΩ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Φυσικά υπάρχει διαφορά. Άλλο να χρωστάς 100 ευρώ κι άλλο να κάνεις πίπες πέντε χιλιάδων ευρώ.

Οπότε γράφουν σήμερα τα μέσα για κασέτες με στημένα ή άλλα. Έλα ρε εισαγγελέα Παπανδρέου και πάρε μας τα σώβρακα. Διότι στις κασέτες, εμπλέκεται και όνομα μεγάλης ΠΑΕ. Κι έχω τρελαθεί να παίρνω φάρμακα εναντίον της διάρροιας.

Έχει γίνει κάτι; ΝΑΙ ΑΜΕ. Σαν το Φιλιππίδη που διώκεται, ενώ καταδιώκεται ο τάδε στην Αγγλία, αλλά σίγουρα τα λεφτά τα έχει φάει μάλλον ο Κασιδιάρης.

Κασέται λοιπόν που θα συνταράξουν το πανελλήνιο. Ο παραγωγός του σταριού θα το ρίξει στις ντομάτες κι ο κολυμβητής θα αρχίσει αναρριχήσεις σε βραχονησίδες που είναι διεκδικήσιμες. Ο άλλος που βαράει σφραγίδες στο ταχυδρομείο, ετοιμάζει ανάπτυξη υπό τις ευλογίες της Βούλτεψη. ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.

Είναι πολύ θερμό το καλοκαίρι. Χαβαλές με ζέστη σημαίνει φωτιές. Οπότε ο Πρόεδρος της μεγάλης ΠΑΕ, μάλλον θα πάρει κι ανεμιστήρες για το αριστερό του. Δεν είναι δυνατόν. Όπως δεν είναι δυνατόν ο Τσίπρας να χάνει από υπάλληλους του για κάποιο γήπεδο. Κι εδώ υπάρχουν αι σχετικαί κασέται. Γιατί ; Δούρειοι ίπποι υπάρχουν παντού.

Τι είναι το σίγουρο; ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ. Πάλιωσε αυτή η τεχνολογία , η οποία μπορεί και να θεωρήσει οτι ήταν ευάλωτη σε δολιοφθορά. Αλλά κι αν ήταν αλλιώς. σε δέκα χρόνια που θα γίνει η δίκη, θα είναι ακόμα γραμμένα τα στοιχεία σε κασέτες ή θα έχουν σβηστεί από τον χρόνο; Μάλλον το δεύτερο. ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΡΕ Η ΚΥΠ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΣΕΤΕΣ. Ακόμα τίποτα δεν κατάλαβες;  Σε κρατάμε αλλά άμα γουστάρουμε τα βγάζουμε. Αυτές οι πουτάνες οι ισορροπίες που είναι ασταθείς.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ αυτό  το έγραψε ο ΣΤΗΒΕΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ και το ανάρτησε στο blog του «το φως του φεγγαριού και η σκιά του ήλιου»

Διαβάστε ακόμα:

Η Ραχήλ δεν πήρε το χάπι της