ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΒΟΥΤΙΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

 

Τελικά, να το παραδεχθούμε ότι ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος είναι καλλιτέχνης. Κι ας μην έχει σπουδάσει στη Σχολή Καλών Τεχνών. Φθάνει το ταλέντο, το φυσικό και πηγαίο του παίκτη της καθημερινότητας. Έχουμε ανάγκη από παικταράδες και πηδηκταράδες σαν τον σύντροφο Πέτρο Τατσόπουλο. Δίνουν χρώμα και γιατί όχι κάποιο νοήμα στη ζωή μας.

“Είμαι πολύ κοντά στο Ποτάμι...”, μ' αυτή την ατάκα ξανακτύπησε ο πρώην βουλευτής του Σύριζα, ο οποίος φανερό είναι ότι δεν νοιώθει καλά σαν ανεξάρτητος βουλευτής και θέλει να ενταχθεί στο Ποτάμι του Σταύρου, εννοεί του Θεοδωράκη.

Δεν μ΄αρέσει αυτό. Τον θέλω ανεξάρτητο τον “γραφικό” Τατσόπουλο, τον πολιτικό που “γράφει” με την κομματική του ανεξαρτησία.

Πώς βλέπει ο ίδιος τη σχέση του με το Ποτάμι; Διάβασα ότι είπε στον Οικονομέα, κι όχι απλά το είπε, αλλά το ξεκαθάρισε: “Δεν πρόκειται να αυτοπροταθώ στο Ποτάμι. Δεν θα πάω σα γαμπρουδάκι να πω “γεια σας, ήρθα...”.

Ρωτάω. Υπάρχει άλλος καλλιτέχνης σήμερα στην αγορά να συγκριθεί μ' αυτή τη “μεταγραφή”; Ποιος Σύριζα και ποιο Ποτάμι. Όλοι μας έχουμε κάνει μεταγραφή τον Τατσόπουλο. Είναι δικός μας. Και θα παραμείνει δικός μας, ακόμα κι όταν ρίξει τη βουτιά να κολυμπήσει στα θολά νερά του Ποταμιού.

Διαβάστε ακόμα:

Μαϊμού η Louis Vuitton της Ραχήλ Μακρή