ΤΙ ΣΟΙ EINAI Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΤΕΨΗ;

 

Η κυρία Σοφία Βούλτεψη, δημοσιογράφος, ψιλοπαληοκαραβάνα στην πολιτική, είναι η Νο1 εκπρόσωπος της κυβέρνησης. Επειδή, όμως, τόσο η ΝΔ, όσο και η κυβέρνηση, λόγω της οικονομικής κρίσης, του μνημονίου κλπ., κλπ. δεν προλαβαίνει η μεγαλοκοπέλλα όλο το βάρος να το σηκώνει μόνη της. Έτσι, Νο2 έχει αναλάβει μια άλλη μεγαλοκοπέλλα, η κυρία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου. Ντελικάτο όνομα. Άννα-Μισέλ. Επί του θέματος, όμως.

Είσαι αρχηγός της Πυροσβεστικής κι αντί να τρέχεις να σβήσεις φωτιές των αλλωνών, από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολείσαι με τη φωτιά που έχει αρπάξει στο δικό σου. Τι είναι αυτό; Η κυρία Άννα-Μισέλ αντί να τρέχει στα κανάλια να υποστηρίζει τις θέσεις, τις ενέργειες της κυβέρνησης, γίνεται το τούμπα έργο. Τα κανάλια ψάχνουν να την βρουν για τη φωτιά που ξέσπασε στην οικογένειά της. Και την προσεχή Παρασκευή σε παράταξη θα σταθούν όλα τα κανάλια στο δικαστήριο.

Ο άντρας μου με κοπανούσε. Φοβερά πράγματα. Αυτό υποστηρίζει η Άννα-Μισέλ, που την έχει βαπτίσει ο πρώην βασιληάς Κωνσταντίνος. Ο πρώην άνδρας μου με έδερνε, με απειλούσε, με εκβίαζε, μου έπαιρνε λεφτά.

Φοβερά πράγματα. Και ο πρώην σύζυγος και πατέρας 11χρονου που έχει κάνει και την βουλευτίνα Άννα-Μισέλ, τι λέει; Ότι η γιαγιά του γιου μου, η μητέρα της πρώην μου, αντί να προσέχει τον εγγονό της μάζευε χόρτα. Γι' αυτό σου λέω, ότι την Παρασκευή στα Γιάννενα θα κάνουν παρέλαση τα κανάλια στο δικαστήριο.

Αν ήμουν Σαμαράς, επιτόπου θα έδινα εντολή. Ψάξτε τι σόι άνδρας είναι ο σύζυγος της Σοφίας Βούλτεψη. Να πάρουμε τα μέτρα μας προληπτικά.

Διαβάστε ακόμα:

Νταβατζής γιατί γίνεται ο πρωθυπουργός