ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ ΕΓΙΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να γίνει πρωθυπουργός, όλοι αυτό θέλουμε, όμως όχι δια της θρησκευτικής οδού. Αυτό υποστηρίζει μια κυρία του Σύριζα, σοβαρή και αξιοπρεπής κυρία, που αρνείται να ξευτυλίσει την αριστερή της ιδεολογία με τις οπουρτουνίστικες τσαχπινιές του προέδρου του κόμματος.

Τι πλάκα είναι αυτή με τον πρόεδρό μας, τον Τσίπρα, που δεν δίστασε να μοιάζει σαν ένας υποψήφιος πρωθυπουργός παραμύθης, διάβαζε Ανδρέας Παπανδρέου, που το δεκαπεντάγουστο πήγαινε Άγιον Όρος ή, Παναγία Σουμελά. Αυτό μας έλειπε, μη δούμε τον σύντροφο Αλέξη Τσίπρα με κομποσχοίνια και λαμπάδες, όπως η Δήμητρα Λιάνη του Ανδρέα Παπανδρέου.

Όλα αυτά κι άλλα πολλά, στην γλώσσα του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπογράφει με σκληρό και σκωπτικό τρόπο σε άρθρο της η συντρόφισσα Ελένη Πορτάλιου, πρώην κομματική επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανοιχτή Πόλη.

Προσθέτει ακόμα η συντρόφισσα: Το κόμμα πρέπει να ξεκαθαρίσει τις θέσεις του στο ποια είναι η ιδιοκτησία και ποια η φορολογία της εκκλησιαστικής περιουσίας, ποια θα είναι η κατάληξη στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, ο έλεγχος στις χρηματοδοτήσεις του Αγίου Όρους και στο θέμα χωρισμός Εκκλησίας από το κράτος. Κι όχι να τσουρνέψουμε ψήφους παριστάνοντας ο Τσίπρας τον θρησκόληπτο.

Άσε την κυρία συντρόφισσα να λέει. Δεν είναι κακό να θέλει ο Αλέξης την ευλογία του Αγίου Όρους για να γίνει πρωθυπουργός.

Διαβάστε ακόμα:

Αδελφότητα που τρώγεται σαν τα σκυλιά