ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΝΣΤΑΙΝ, ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

 

Η κυρία φρεσκοβουλευτίνα με τα βυζιά έξω ξανακτύπησε! Όχι, αυτή τη φορά δεν έκανε αποκάλυψη σ' ένα άλλο σημείο του σώματός της, π.χ. στα οπίσθια της ή, στην υψηλής αισθητικής κοιλιάς της. Σα σύγχρονος άνθρωπος η μεγαλοκοπέλλα με τους 293 μονάχα ψήφους, που μπήκε από τον φεγγίτη στη Βουλή, ξεκάθαρισε στο πανελλήνιο χρησιμοποιώντας το μέσο της εποχής, το Facebook, ότι δεν είναι Αϊνστάιν.

Ποια κρίση, ρε, στην Ελλάδα! Πώς να μας αφήσουν να αισθανθούμε τα ζόρια τα οικονομικά όταν ζούμε σε μια χώρα στην οποία κυκλοφορούν άτομα επιλεγμένα και εκλεγμένα όπως η κυρία Μαρία Σταυρινούδη; Σταυρινούδη σκέτο κι όχι που την γράφουν Σόδη-Σταυρινούδη. Κι αυτό το ξεκαθάρισε το κορίτσι, σαν υπεύθυνος πολιτικός.

Το “Σόδη” είναι από το όνομα του συζύγου της, όμως αφού είναι διαζευγμένη λέγεται Μαρία Σταυρινούδη και, όπως τόνισε η ίδια, δεν είναι Αϊνστάιν. Ήταν απαραίτητη αυτή η διευκρίνιση διότι κάποιοι που είδαν σε φωτογραφία τα βυζιά της έξω τη στιγμή της ορκομωσίας, την πέρασαν για μία της κλάσεως του Αϊνστάιν.

Τρίτη επιλαχούσα από Χίο μερηά και με 293 ψήφους η κυρία που είναι πια στους 300 της Βουλής είπε και το άλλο το τιτάνιο, το γιγαντιαίας σύλληψης: “Οι 293 που με ψήφισαν θα γίνουν 300, όσοι πολέμησαν τους Πέρσες, γιατί μόνο ενωμένοι θα τα καταφέρουμε”.

Έχω πέσει αναίσθητος. Νεκρός. Με τελείωσε η κυρία που δηλώνει φαρμακοποιός και αισθητικός. Φθάνουν και περισσεύουν 300 αρκεί να ενωθούν;

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί η βουλευτίνα μόστραρε τα πεπόνια της