«ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΣΑΣ...» ΗΡΘΕ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ!

Πηγή: Fosphotos
 

Άντε να έβαζαν για δήμαρχος πριν δέκα χρόνια ο Ψινάκης και ο Μπέος. Με τις ντομάτες και τα κλουβιά αυγά θα τους πέρνανε. Έφθασε, όμως, το πράμα στην πιο μεγάλη ξευτύλα για τους κανονικούς πολιτικούς και σήμερα, όποιος εκτός πολιτικής τολμάει να εκτεθεί γεμίζει τις κάλπες με τα ψηφοδέλτια του.

Και ποια είναι η πλάκα; Ο Ηλίας Ψινάκης να αφήσει Ιστορία. Απ’ αυτόν και τον Μαραθώνα να ξεκινήσει η κάθαρση και εξυγίανση. Απ’ αυτόν κι όχι τους μεγάλους αρχηγούς, στην πραγματικότητα τους φαιδρούς και παραμύθηδες Κώστα Καραμανλή και Γιώργος Παπανδρέου. Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά.

Στον πόλεμο της διαφθοράς βαράτε με να κλαίω είχε στηριχθεί η αντιπολίτευση του Κώστα Καραμανλή απέναντι στην κυβέρνηση του Σημίτη. Ότι ο «Κινέζος» ήταν ο αρχιερέας της διαφθοράς. Και ο Γιώργος Παπανδρέου;

Άλλο σότο ο δικός σου. Κυβέρνηση σκανδάλων αποκαλούσε τον Καραμανλή ο global George. Και τελικά; Ψάχνουν ακόμα μερικοί μουνοσχολιαστές ποια κυβέρνηση ήταν
πιο αμαρτωλή. Όταν καταλήξουν να μας το πουν για να κάνουμε το λογαριασμό.

Κι έρχεται ο δήμαρχος Ψινάκης και λέει «Πουτάνες στα κρεββάτια σας, διαφορετικά…».Άσε να λένε ότι υπήρξε «επαγγελματίας» προσωπικός διασκεδαστής της Μαριάννας Λάτση, ότι λάνσαρε και διεύρυνε τον κύκλο γνωριμιών του Σάκη Ρουβά στα πολύ νειάτα του. Εγώ λέω το άλλο.Μη ξεκινήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα κόντρα στην αμαρτία του δημοσίου βίου της χώρας μας από τον Μαραθώνα. Είναι μη γίνει η αρχή.

Διαβάστε ακόμα:

Καραμανλής και Παπανδρέου στο ίδιο κόμμα