LΑDY GAGA Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!

 

Πού πας, κυρά μου, έτσι όπως είσαι ντυμένη; Είσαι η πρώτη κυρία του κράτους, της Κύπρου, και εμφανίζεσαι στη συνάντηση με τον πλανητάρχη σα τραγουδίστρια σε βλάχικο γάμο, εσύ η σύγχρονη ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών.

Δεν έχει ξαναγίνει στην Ιστορία των ΗΠΑ. Σύζυγος αρχηγού κράτους με see-through μπλούζα. Γελάει μαζύ της το σύμπαν. Με την κυρία Άντρη Αναστασιάδη. Δεν την είδε ο ευλογημένος σύζυγός της; Πιθανόν, ναι. Και να μην αντελήφθη την ξευτύλα που θα συνόδευε. Πιθανόν, όχι. Η κυρία προέδρου να φορούσε από επάνω της κάτι που να σκέπαζε τη διάφανη μπλούζα και το σουτιέν της που έκανε μπαμ.

Οι Γάλλοι το λένε “φω πα”, λάθος βήμα. Ότι είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Τέλος πάντων, υπάρχει ένα μίνιμουμ savoir vivre. Δεν είσαι η Lady Gaga που και εκτός πίστας θα ξευτυλιστεί, θα ξεβρακωθεί.

Και λες. Γιατί “ντύθηκε” με ση θρου η κυρία Άντρη Αναστασιάδη; Ίσως την έχει δει γκόμενα. Μα, αν την δεις δίπλα στη Μισέλ, σκέτο αστέρι του Χόλυγουντ, η Κύπρια κομπάρα μοιάζει με την κυρά Ευτέρπη, την χοντρομπαλού γειτόνισσα. Έτσι λες εσύ. Η κυρία Άντρη να έχει άλλη γνώμη για πάρτη της, ότι είναι η καρακαλλόνα.

Άσε το άλλο το κουφό. Ότι το σηθρού δεν είναι σηθρού, αλλά φαίνεται σηθρού από τα φλας των φωτορεπόρτερ, είπε η Άντρη του βαψομαλλιά. Λάθος. Δεν βάφει τα μαλλιά του ο πρόεδρος της Κύπρου, ούτε φοράει ποστίς, οι φωτογραφίες δίνουν τέτοια εικόνα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιορτή για τα 40 χρόνια της αποτυχίας