ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ SHOW ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΚΡΗ!

 

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος είναι ο απόλυτος ορισμός της παρακμής. Το παλληκάρι, ταλαντούχο στη δουλειά του σα γραφιάς, από τότε που βγήκε βουλευτής του Σύριζα και ιδιαίτερα μετά την ανεξαρτητοποίησή του, συμπεριφέρεται με τρόπο τέτοιον σα να με κλέβει. Σα να βάζει το χέρι του στην τσέπη μου και να βουτάει ό, τι έχω. Φοβερά πράγματα.

Είμαι Έλλην πολίτης κι αυτός ο Τατσόπουλος είναι Έλλην βουλευτής. Έχει κάποια καθήκοντα, κάποιες υποχρεώσεις, που τις γράφει στα παπάρια του κι αυτός όλη μέρα κατινίζει. Παίζει με τα twitter και τα facebook από την αγωνία του να κρατάει ζωντανό το όνομα του στον αέρα. Γι' αυτό, ρε, τον πληρώνω;

Ο Τατσόπουλος που κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα έφθασε μέχρι να στήσει διαδικτυακό καβγά με την βουλευτίνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή. Η κατάντια τους. Η κατάντια της κατάντιας. Δύο σούργελα σε σκηνοθετημένη κόντρα αλληλοειρωνεύονται εντελώς προσωπικά με σκοπό να κερδίσουν την προσοχή του πιο χαβαλετζήδικου φαιησμπουκικού κοινού.

Μιλάμε για ξέρασμα. Και είναι βουλευτές. Όχι πως έχω σε εκτίμηση το αξίωμα. Εννοώ ότι μισθοδοτούνται σαν βουλευτές και οι δυο όχι μονάχα απ' αυτούς στους οποίους απευθύνονται. Ξέρασμα. Εμετός.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κασιδιάρης λέει την αλήθεια