ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή: Fosphotos
 

Χουλιγκανισμός στον Σύριζα. Φοβερά πράγματα. Τζιχαντισμός. Πανηγυρίζουν που πήραν τα κεφάλια της Όλγας Τρέμη και του Γιώργου Παναγιωτόπουλου, εδώ και περισσότερο από 20 χρόνια διευθυντή ειδήσεων του Mega. Γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα;

Πού έφθασε ο Σύριζα! Κοτζάμ Μπόμπολας και Βαρδινογιάννης να τους κάνουν τα κέφια. Έτσι είναι. Δεν τους έφαγε ο Σύριζα τους “εχθρούς” τους στο Mega, αλλά οι ιδιοκτήτες του καναλιού. Άρα; Δύο από τους “νταβατζήδες” κατά τον Καραμανλή, είναι όργανα της παρέας του Τσίπρα.

Τι μαλακίες, λοιπόν, είναι αυτές που λέει ο Δραγασάκης και ο Σκουρλέτης; Ότι μ' ένα τηλεφώνημά τους οι μεγαλοεπιχειρηματίες στον Σαμαρά, ο πρωθυπουργός αλλάζει ένα νόμο. Κι ότι οι μεγαλοεπιχειρηματίες με τα πακέτα τους ψάχνουν να μαζέψουν τη ψήφο βουλευτών για να συμπληρωθεί ο αριθμός 180.

Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους. Ο Σύριζα θέλει να αλλάξει την Ελλάδα και το εμπόδιο ήταν η Τρέμη και ο Πρετεντέρης, που κι αυτός είναι στόχος. Τα γράφουν στην “Αυγή”, την εφημερίδα του Σύριζα Φάγαμε τους δυο του Mega, οι δυο στους τρεις είναι επιτυχία, λένε, αλλά έχουμε κόψει και τον τσαμπουκά αυτής της βαζέλας, του Πρετεντέρη.

Με την “Αυγή”, τι θα γίνει, εγώ ρωτάω. Ο Σύριζα από το 4% πήγε στο 34% διότι ο κοσμάκης το αποφάσισε, δεν είναι επιτυχία του κόμματος που ανέβασε τα ποσοστά του. Επιτυχία του Σύριζα θα ήταν αν τα λιγώτερα από 1.500 φύλλα που πουλάει κάθε μέρα η εφημερίδα, κι αυτά από τα στελέχη τους, τα πάνε 15.000. Λέμε. Όπως επιτυχία θα 'ναι να παραλάβουν ένα χρεοκοπημένο κράτος και να το στήσουν στα πόδια του.

Διαβάστε ακόμα:

Το μεγάλο μυστικό στις εκλογές