ΑΛΗΤΕΙΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙ ΤΗΣ!

 

Βρήκαν την ευκαιρία να τα χώσουν μπαμπέσικα στην συντρόφισσα Ρένα Δούρου. Αυτό είναι σκάνδαλο. Μιλάμε για δημοσιογραγική και πολιτική επίθεση αλητείας στη νέα περιφερειάρχισσα. Και το πιο χοντρό σκάνδαλο είναι ότι αφήνει ακάλυπτη κομματικά την κυρία Δούρου ο Σύριζα.

Συνεχίζεται το άθλιο παιχνίδι με τις καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών. Αν είναι δυνατόν. Την ξεβρακώσανε, ούτε το ροζ σλιπάκι της αφήσανε της Δούρου επειδή από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε πορεύεται στα χνάρια του Σγουρού. Επειδή ό, τι είχε προγραμματίσει ο προηγούμενος περιφερειάρχης αυτό ακριβώς υλοποιεί και η Δούρου.

Επικρίνουν την Δούρου αντί να την επιδοκιμάζουν για την πολιτική της συνέπεια. Άλλα έλεγε πριν τις εκλογές, άλλα κάνει μετά τις εκλογές. Αυτός είναι ο ορισμός της συνέπειας. Επειδή άλλα λες σαν αντιπολίτευση, άλλα σαν κυβέρνηση. Επειδή δεν είναι το ίδιο η κυβέρνηση με την αντιπολίτευση. Τόσο απλά.

Ένας πολιτικός είναι ασυνεπής μόνον αν λέει αυγά, λέει και καλάθια σαν αντιπολίτευση. Και σαν κυβέρνηση. Αυτό, ναι. Η Δούρου σήμερα είναι εξουσία, άρα δεν ισχύουν όλες οι παπαριές που έλεγε σαν αντιπολίτευση.

Και στο φινάλε, ο πολιτικός, ο κάθε πολιτικός, έτσι και η Δούρου, σαν αντιπολίτευση δεν έκανε κάτι διαφορετικό απ' αυτό που θέλει να ακούσει ο κόσμος. Παραμύθι θέλει ο κόσμος, παραμύθι του δίνει ο πολιτικός.

Ήτανε με τις απολυμένες καθαρίστριες η Δούρου. Μαλάκας είναι να πει ότι κακώς τις απολύσατε; Ότι το υπουργείο δεν είχε άλλη επιλογή. Όπως κι εγώ, η Δούρου, δίνω σήμερα την καθαριότητα της περιφέρειας σε ιδιωτική εταιρεία. Όπως ψηφίζω τον προϋπολογισμό του Σγουρού για το 2015. Γιατί; Επειδή είμαι σήμερα περιφερειάρχις.

Συνεπέστατη, λοιπόν, σαν πολιτικός η Δούρου στον αγώνα των καθαριστριών. Μαζύ τους στη συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου. Μαζύ τους στις διαδηλώσεις. Και θέλανε να είναι το ίδιο κι όταν την εξέλεξαν περιφερειάρχισσα; Ανέκδοτο. Όσο έσχισε τον διαγωνισμό του Σγουρού για να δοθεί η καθαριότητα σε ιδιωτική εταιρεία, άλλο τόσο σχίσιμο στο μνημόνιο θα πέσει από τον Τσίπρα.

Φοβερό, ε! Να ελπίζουν ότι ο Σύριζα θα είναι κάτι... άλλο από τη ΝΔ αν γίνει κυβέρνηση. Απίστευτο. Όπως ο αντιμνημονιακός Σαμαράς προεκλογικά έγινε μνημονιακός σαν πρωθυπουργός. Αναμενόμενο.

Διαβάστε ακόμα:

Δήμαρχος κι όχι σερίφης ο Μπέος στον Βόλο