ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΟΧΙ ΠΑΣΟΚ

πηγή: Fosphotos
 

Φοβερά πράγματα. Τόσο φοβερά αστεία που δεν έχεις το κέφι να χαμογελάσεις. Αυτό το σαββατοκύριακο μαζεύτηκαν οι πασόκοι, όσοι έχουν απομείνει ακόμα για να προετοιμάσουν, λέει, το συνέδριο του κόμματος, του κινήματος τέλος πάντων. Οι άνθρωποι, θα πεις, ζούνε στον κόσμο τους. Δεν είναι έτσι. Επαγγελματίες είναι, αυτή είναι η δουλειά τους, μια ζωή το μαγαζί ΠΑΣΟΚ τους ταϊζει, τους καλοτάιζε.

Έτσι που λες. Ξέρουν πολύ καλά ότι το μαγαζί βάρεσε διάλυση, δεν είναι κορόιδα. Δεν είναι γραφικοί. Τυχοδιώκτες της κομματικοκρατίας είναι που αν τους δεις στο μισό μέτρο θα φοβηθεί το μάτι σου. Δεν έχουν άλλη επιλογή, όμως. Ό, τι περισώσουν, από τον εαυτό τους, να κρατήσουν το μαγαζί, αν είναι δυνατόν με ξύλινα, με χαρτονένια πόδια, για να δουν πως θα βολευθούν οι ίδιοι κάπου πριν κατέβουν τα ρολά.

Πολυάριθμη και μεγαλοπρεπή διοργανωτική επιτροπή φτιάξανε εν όψει αυτής της φανφάρας, του συνεδρίου, λέει, του ΠΑΣΟΚ, άρα το κίνημα είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό, όχι διαλυμένο. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το ΠΑΣΟΚ... συνεδριάζεται.

Διαβάστε ακόμα:

Γερόλυκος ηθοποιός ο «γέρος της δημοκρατίας»