ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!

 

Η Βραζιλία διοργάνωσε το μουντιάλ το περασμένο καλοκαίρι. Και λοιπόν; Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Μια χώρα που αναλαμβάνει το κόστος και την ευθύνη μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης, όπως είναι το μουντιάλ και τους ολυμπιακούς αγώνες το 2016, είναι σε κατάσταση υγείας, ισορροπίας και ανάπτυξης. Μαλακίες! Αυτά δεν ισχύουν. Παράδειγμα η Ελλάδα. Καταποντίστηκε.

Λίγα 24ωρα μετά τις προεδρικές εκλογές στην Βραζιλία ο κόσμος βήκε στους δρόμους. Δεν έχει ξαναγίνει. “Σήκω φύγε, Ντίλμα!” το βασικό σύνθημα των διαδηλώσεων ενάντια στην εκλεγμένη Βίλμα Ρούσεφ. Τι κόλπο είναι αυτό;

Απαράδεκτο! Οι διαδηλώσεις έπρεπε να είχαν άλλο σύνθημα. “Να μη γίνονται εκλογές!” στην Βραζιλία. Αυτό έχει μια λογική. Κάποιοι να ζητούν την κατάργηση των εκλογών. Αυτό, ναι. Όσο κι αν διαφωνούν κάποιοι άλλοι, ορισμένοι να θέλουν να προτείνουν το δικό τους. Ότι δεν βγαίνει τίποτα με το να στήσουμε τις κάλπες.

Αυτό που δεν έχει λογική είναι να γίνονται εκλογές και μετά από δύο μέρες ο κόσμος, κάποιος κόσμος σ' όλες τις μεγάλες πόλεις να ζητάει από τον εκλεγμένο κυβερνήτη να φύγει. Τι βλέπουμε! Από την Βραζιλία βλέπουμε τι θα δούμε και στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο κουτσός υιός του σατανά