Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ...ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ!

πηγή: Fosphotos
 

Ο αποδυτηριάκιας είναι μπροστά. Έγραψα ότι πάνε για πρόεδρο Δημοκρατίας τον αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο της Αλβανίας, προκειμένου να αποφευχθούν οι εκλογές. Και χθες το κυριακάτικο Βήμα έκανε τη μεγάλη …αποκάλυψη. Ότι ο «αμφιλεγόμενος» Ελληνοαμερικάνος Νικ Γκαίητζ, Νίκολας Γκαζογιάννης, που μπαινοβγαίνει στην αμερικάνικη πρεσβεία και στο Μαξίμου, δουλεύει για την υποψηφιότητα Αναστασίου.

Αυτά, δηλαδή, που έγραψε προ ημερών ο αποδυτηριάκιας. Όπως ο αποδυτηριάκιας απεκάλυψε το παιχνίδι που γίνεται, που έχει αρχίσει να γίνεται για πάρτη της κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη. Σύντομα θα δείτε φως επ’ αυτού. Επιστροφή στον παπά.

Ο Ελληνομερικάνος συγγραφέας που έγραψε για την μητέρα του το βιβλίο «Ελένη» είτε γιατί τον έβαλαν, είτε …μόνος του, έχει αναλάβει την προώθηση της υποψηφιότητας του Αναστασίου, σε συνεργασία ή, με την ευλογία του Νταίηβιντ Πηρς, του Αμερικάνου πρεσβευτή στην Αθήνα.

Στο Βήμα έγραψαν ότι ο Νικ Γκαίητζ επισκέφθηκε το χωριό του, στα Φιλιατά Θεσπρωτίας μαζύ με τον Πηρς! Και ότι ο Γκαίητζ ήταν από δίπλα στην Αμάλ Αλαμουντίν όταν βρισκόταν στην Αθήνα για την υπόθεση των Μαρμάρων. Δίπλα στην σύζυγό του Τζώρτζ Κλούνυ κι όταν αυτή επισκέφθηκε τον πρωθυπουργό Σαμαρά.

Διαβάστε ακόμα:

Πρόεδρος της Δημοκρατίας από Αλβανία