ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ!

Πηγή: Fosphotos
 

Δεν έχει ξαναγίνει στον αιώνα. Να βγει σε κανάλι κάποιος και να πει φόρα παρτίδα ότι “Στον Σύριζα κάποιοι βουλευτές τα παίρνουν από εμπόρους ναρκωτικών”. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Να ειπωθεί τέτοιο πράμα. Κι όταν τον καλέσει ο εισαγγελέας αυτόν που έκανε την καταγγελία, δημοσίως και τηλεοπτικώς, να καταθέσει “Δεν ξέρω τίποτα!”.

Ε, δεν τις θέλει τις φασίνες του αυτός που έκανε την “αποκάλυψη”; Και φασίνες θέλει και γιαουρτώματα και να τον βάλουν ανάποδα δεμένο επάνω σ' ένα γαϊδούρι, όπως τα παληά καλά χρόνια, και να τον γυροφέρνουν έτσι στους δρόμους. Για τιμωρία. Πράγματι μια τέτοια πράξη αξίζει τη διαπόμπευση.

Από το Mega ο εκπρόσωπος του Σύριζα Πάνος Σκουρλέτης είχε καταγγείλει ότι επιχειρηματίες δωροδοκούν βουλευτές να ψηφίσουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα προτείνει η κυβέρνηση στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν τη ψήφο τουλάχιστον 180 βουλευτών, προκειμένουν να μη γίνουν εκλογές. Πες μας τι ξέρεις, κύριε Σκουρλέτη, τον κάλεσε ο αντιεισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος που ξεκίνησε σχετική έρευνα.

Τι κατέθεσε ο Σκουρλέτης; “Δεν έχω καμμία πληροφόρηση!”. Όχι, ρε. Μα, μιλήσατε για εξαγορές βουλετών. “Σας είπα, ό, τι σας είπα. Δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο”!

Πουτάνα Ελλάδα. Μόνο σε μια πουτανιασμένη χώρα γίνονται αυτά. Να βγει κάποιος να καταγγείλει ότι βουλευτές του Σύριζα παίρνουν μίζες και να τον αφήνουν ελεύθερο να κυκλοφορεί.

Διαβάστε ακόμα:

Μπροστά στο κατεστραμμένο σπίτι