Ο GLOBAL – TROTTER GEORGE

Πηγή: Fosphotos
 

Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι για γιαούρτωμα. Το λιγώτερο. Μιλάμε σοβαρά. Αν ήταν Έλληνας, αν είχε συναίσθηση το πόσο οφελήθηκε προσωπικά ο ίδιος και το σόϊ του ολόκληρο από αυτή τη χώρα, ένα θα έκανε. Θα είχε κατασκηνώσει στο Λόφο Καστά. Εκεί στην αρχαία Αμφίπολη και θα χρησιμοποιούσε όλα τα κονέ του, μυστικά και φανερά, για να βοηθήσει την Ελλάδα. Να προβάλλει την Ελλάδα της κλασικής αρχαιότητας κι όχι την Ελλάδα των δανειστών της.

Ο πλανήτης, κύριοι μαλάκες, σήμερα κινείται με την αγωνία των ανασκαφών που έχουν ξεκινήσει εδώ και τρεις μήνες στην Αμφίπολη. Προκαλεί ο Παπανδρέου. «Ο καιρός έχει γυρίσματα» είπε και απειλεί να επιστρέψει. «Μακάρι σαν κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να είχαμε λίγο χρόνο ακόμα…». Φοβερά πράγματα. Επιμένει ο global Γιώργος, ο global-trotter George ότι υπάρχουν λεφτά, ότι υπήρχαν λεφτά. Πολιτικός είναι o άνθρωπος, θα πεις. Ό,τι θέλει λέει.

O Παπανδρέου στην Αμφίπολη έπρεπε να ήταν στρατοπευδεμός. Και να καλούσε εκεί Σαμαρά και Τσίπρα. Όπως στο λέω. Δεν κατάλαβα. Υπάρχει σήμερα πιο σοβαρό πράμα, ωρέ καπετάν αρχιμαλάκες, από τον τάφο του όποιου Μακεδόνα καταλήξουν οι έρευνες με το DNA.

Ναι, υπάρχει πιο σοβαρό ζήτημα. Είναι οι καταλήψεις στο πανεπιστήμιο, στα σχολεία. Μ’ αυτό παίζουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Α, να χαθείτε.

Διαβάστε ακόμα:

Υπουργοί σε ροζ ραντεβού