ΑΝ, ΤΕΛΙΚΑ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Πηγή: Fosphotos
 

Το πιο ύποπτο είναι του Γιώργου Παπανδρέου. Είναι τόσο ανεξήγητο, εντελώς παράλογο, που δεν μπορεί παρά να το δεις σαν ύποπτο. Και σαν κομμάτι ενός βρώμικου παιχνιδιού που μαγειρεύεται. Τι να σκαρώνουν γαμώ την πίστη τους;

Δεν είναι μόνον ο global George που από το πουθενά ζητάει αλλαγή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Φοβερά πράγματα. Ένας καταδικασμένος πολιτικός, ο Παπανδρέου, ασχολείται μ' ένα κόμμα που έχει πεθάνει. Απίστευτο. Και απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση, αν αποσύρει τους επτά παπανδρεϊκούς βουλευτές, που στηρίζουν τη συγκυβέρνηση. Για ποιο λόγο; Να γίνει αυτός αρχηγός στο τελειωμένο ΠΑΣΟΚ. Μήπως για κάτι... άλλο.

Και ποιο είναι αυτό το… άλλο; Δεν ξέρουμε. Και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν παριστάνουμε τους γνώστες. Ούτε το ρίχνουμε στις θεωρίες συνωμοσίας. Παρατηρούμε, όμως, και σημειώνουμε τα περίεργα.

Λέει τα δικά του ο Ερντογκάν. Σκοτώνουν τον Σέρβο οπαδοί στην Τουρκία. Οι Αλβανοί έχουν ξεσαλώσει, 20.000 πάνε σε ματς στην Γένοβα με σημαίες της “Μεγάλης Αλβανίας” και διακόπτουν τρεις φορές το παιχνίδι. Κάτι γίνεται, όμως τι. Κάτι ψήνεται και δεν ξέρεις αν τελικά θα ενεργοποιήσουν αυτό που έχουν σιδερώσει στην τσάκιση. Ή, θα το χρησιμοποιήσουν για εκφοβισμό, για απειλή, για να πετύχουν κάτι.

Ο Θεοδωράκης, ο έτσι του Ποταμιού, πάει στον Παπούλια και τον Σαμαρά. Η τρόικα έχει αγριέψει. Ο Σύριζα ρίχνει νερό στο κρασί του. Το πιο αλλόκοτο, πάντως, είναι αυτό με το Γιωργάκη. Ποιοι και γιατί τον πιέζουν να ξαναμπεί στο παιχνίδι;

Διαβάστε ακόμα:

Ετοιμος ο Κασιδιάρης να τραβήξει ...περόνη