ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ... ΜΕΛΙ

Πηγή: Fosphotos
 

Αυτός Τατσόπουλος, ο γνωστός Τατσόπουλος Πέτρος, που είναι συγγραφέας αλλά από τότε που έγινε βουλευτής εξελίχθηκε σε μαϊντανό της επικαιρότητας, λέω ότι ο εν λόγω ξανακτύπησε. Αυτή τη φορά προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα. Αλήθεια, θα ρίξει καμμία ντουφεκιά αυτός ο Τατσόπουλος σε βάρος του ίδιου. Του εαυτού του.

Έτσι είναι. Δεν μπορεί κάθε λίγο και λιγάκι να κάνεις μια προσωπική επίθεση σε κάποιον και να αγνοείς τον εαυτού σου. Δημόσιο πρόσωπο είσαι, σα δημόσιο πρόσωπο παίζεις τη μπάλλα σου, για να έχει αξία ο δημόσιος λόγος σου, θα κρίνεις, θα επικρίνεις και μια φορά την πάρτη σου.

Και πρώτα-πρώτα, σύντροφε Τατσόπουλε, να απολογηθείς γιατί είχες αρχηγό τον Τσίπρα, που του σούρεις σήμερα και του καταλογίζεις του Αλέξη πράγματα που δεν τα λένε ούτε νεοδημοκράτες. Έτσι είναι. “Ο Τσίπρας θέλει να βάλει το χέρι στο βάζο με το μέλι, ακόμα κι αν αυτό σπάσει”. Βαρειά κουβέντα.

Δικός σου αρχηγός ήταν ο Τσίπρας, σύντροφε Τατσόπουλε. Αν είναι αυτός που λες ότι είναι ο Τσίπρας εσύ δεν έχεις ευθύνη; Όχι να αλλάζουμε κόμμα, κι εμείς να μη φταίμε, υπόλογοι να είναι μονάχα οι άλλοι. Εσύ ειδικά, Τατσόπουλε, μέχρι σήμερα έχεις σπάσει 117 βάζα με το μέλι της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμα:

Τα Μανιάτικα στον Πειραιά