ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ

 

Πες μου τι από τα δυο. Ένας πολιτικός, μάλλον ένας κομματικός που κάθε ημέρα δεν παραλείπει να πει μια χοντρομαλακία, είναι τρελλός ή, μαλάκας. Το ερώτημα είναι σοβαρό, έτσι το χαρακτηρίζω και απαιτώ σοβαρή απάντηση.

Όποιος βουλευτής της Δημαρ ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν είναι αποστάτης, ούτε αργυρώνητος, είπε ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης. Και αναρωτιέσαι. Ο Κουβέλης τι είναι, ο Δαλάι Λάμα, ο Μωάμεθ, ο Θεός ο ίδιος. Για σιγά, ρε.

Με ποιο δικαίωμα κάποιος αποφασίζει ποιος τα έχει πάρει ή, όχι. Φοβερά πράγματα. Όποιος ψηφίσει είναι αποστάτης. Όποιος ψηφίσει δεν είναι αποστάτης. Ποιος το αποφασίζει; Ο Κουβέλης. Όποιος ψηφίσει άρπαξε πακέτο. Όποιος ψηφίσει δεν άρπαξε πακέτο. Το ‘πε ο Κουβέλης. Και πως το ξέρει;

Δεν το ξέρει. Κανένας απ’ αυτούς που θα ψηφίσουν δεν θα του πει τόσα πήρα. Αυτά συμφώνησα. Δεν χρειάζεται καμμία πληροφορία ο Κουβέλης. Πολιτικός είναι. Θα πει Πάμε καλά. Δεν πάμε καλά. Όλα τα ξέρει ο Κουβέλης, ο κάθε Κουβέλης, ο κάθε πολιτικός.
Και ύστερα τα βάζουν με την κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Περισσότερες μαλακίες θα ακούσεις από τον πολιτικό, από τον κομματάρχη πάρα από την κάθε άσχετη τηλεπαρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη κρίση χτύπησε το Da Capo