ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: Fosphotos
 

Τι μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος. Και λέγε εσύ ότι ο γνωστός Πέτρος Τατσόπουλος ήτανε «κρυφό ταλέντο».Ποιος τον ήξερε τον συγγραφέα εκτός από τον μικρόκοσμο της ελληνικής λογοτεχνίας. Κι ένας κύκλος ευρύς και δυναμικός από γκόμενες. Άλλο αυτό. Αφορά διαπροσωπικές σχέσεις, προσωπική δραστηριότητα κόκορα.

Πολιτικά τον Τατσόπουλο τον γέννησε και ήταν επόμενο μετά να τον ξεράσει ο Σύριζα. Το ίδιο θα γίνει με τον κύριο και σ’ όποιο κόμμα καταλήξει. Αυτός, βέβαια, έχει αποφασίσει. Ποτάμι. Δηλαδή; Ότι για να συνεχίσω το παιχνίδι μου, δηλαδή κάθε λίγο και λιγάκι να πετάγομαι ξεκάρφωτα να διατυπώσω το… σχόλιο μου για τούτο και το άλλο μέσω του διαδιχτύου, χρειάζομαι ένταξη σε κόμμα.

Κατέληξε, λοιπόν, στο το Ποτάμι ο Πέτρος Τατσόπουλος διότι εκτιμάει πως το κόμμα αυτό θα εξελιχθεί σε εγγυητή της μεταπολεμικής Ελλάδος όπως σημειώνει ο ποιητής. Κι αυτός, κατά δύναμιν και στο βαθμό που του αναλογεί σα στέλεχος του Θεοδωράκη θα συμβάλλει με τη φανέλλα του Ποταμιού στη διασφάλιση της εγγύησης, της συναίνεσης, της κάθε σπρωχτικής διαδικασίας ομαλοποίησης κι άλλες τέτοιες παπαρδέλες με τις ευλογίες των φορολογουμένων ψηφοφόρων.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη κρίση χτύπησε το Da Capo!