ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΦΛΕΡΤ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

 

Μία 41χρονη δημόσιος υπάλληλος, η Ραχήλ Μακρή, από τις πιο κομψές παρουσίες στη Βουλή, έχει μπει στο μάτι των κομματικών του ΣΥΡΙΖΑ. Αιτία το αδιάκοπο φλέρτ τους με τα ψηφοδέλτια του κόμματος, και η θερμή ανταπόκριση του Αλέξη Τσίπρα.

Το ειδύλλιο ΣΥΡΙΖΑ – Μακρή επιβεβαιώθηκε με έναν θερμό αλληλοασπασμό, στην τελευταία επίσκεψη του Τσίπρα στην Κοζάνη, εκλογική περιφέρεια της ανεξάρτητης βουλευτίνας.

Οι συριζαίοι της περιοχής που δεν θέλουν να τη βλέπουν ούτε να την ακούνε αναστατώθηκαν και προβληματίστηκαν ιδιαίτερα μόλις έμαθαν ότι η κ. Μακρή είχε λάβει διπλή πρόσκληση. Τη μία από την Τοπική Οργάνωση και την άλλη από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.

Οι κακές γλώσσες ακόμη και στη γεννέτειρα της κάνουν λόγο για μια κρατικοδίαιτη επαναστάτρια, η οποία προτού εκλεγεί είχε υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις του δημοσίου, όπως το ΤΕΑΔΥ και το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Όλα, όμως δείχνουν ότι θα ισχύσει και εδώ ό,τι και στους άλλους μεγάλους έρωτες. Αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να’χει η πεθερά κι ο πεθερός...

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη κωλοτούμπα του Σύριζα