ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ

πηγή: Fosphotos
 

Αυτός είναι παίκτης. Ο Άδωνις Γεωργιάδης. Λέει πράγματα που δεν θα τα σκεφθεί άλλος. Κι αν δεν τα σκεφθεί πώς να τα πει;

Παίκτης της πολιτικής ο Άδωνις. Και παίζει με τα λόγια, βέβαια. Αυτό έχει να επιδείξει στο γήπεδο ο πολιτικός. Τα λόγια του. Τις ατάκες του. Κι αυτές που μαγειρεύει στο γραφείο του και τις αμολάει στη ψύχρα. Κι εκείνες που τις βγάζει επιτόπου στη στιγμή, όταν βρεθεί αντιμέτωπος με τον αντίπαλο.

Βγήκε φήμη ότι ο Λαζόπουλος, ο γνωστός Λάκης, έχει τρία εκατομμύρια στο εξωτερικό. Όχι, θα χάσει την ευκαιρία ο Άδωνις. Και από την πλευρά του σαν κυβερνητικός βάρεσε την πιστολιά. “Αν όντως έχει βγάλει έξω 3 εκ. ο Λαζόπουλος, να τα επιστρέψει στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα και έτσι να αποδείξει εμπράκτως ότι έχει εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα του Σύριζα”.

Μεγάλη κουβέντα είπε ο σύντροφος Άδωνις Γεωργιάδης. Κάρφωσε και τον διασκεδαστή και τον Σύριζα. Ποιος άλλος να το σκεφθεί αυτό από τη ΝΔ; Ότι, κύριε Λάκη, που είσαι με τον Σύριζα, γιατί φοβάσαι τον Τσίπρα όταν θα γίνει κυβέρνηση. Πήρες τα λεφτά σου από την Ελλάδα και τα έστειλες έξω διότι είσαι σίγουρος πως θα καταστραφούμε οικονομικά με τον Σύριζα στην κυβέρνηση.

Είπαμε. Φοβερή δήλωση Άδωνι. Αν είχε παίκτη ισάξιο του Γεωργιάδη ο Σύριζα, να τι θα απαντούσε: “Κύριε Γεωργιάδη, όταν λες ότι ο Λαζόπουλος έβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικό γιατί δεν έχει εμπιστοσύνη στον Σύριζα, υπονοείς ότι η ΝΔ θα χάσει τις εκλογές”.

Και ο ίδιος ο Λαζόπουλος θα μπορούσε να πει: “Κύριε Γεωργιάδη, έβγαλα έξω 3 εκ. γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στη ΝΔ. Μετά τις εκλογές θα τα φέρω στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα διότι έχω εμπιστοσύνη στον Σύριζα”.

Τι κατάλαβες; Αυτό που είπαμε. Η πολιτική γίνεται με λόγια. Με εξυπνάδες. Με εξυπνακισμούς. Ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις του μαλάκα. Του απελπισμένου. Του άσκεφτου. Εκεί κρίνεται το ματς. Στην μεγάλη κατηγορία των ψηφοφόρων.

Διαβάστε ακόμα:

Από το Νοέμβριο έτοιμοι για εκλογές