ΘΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΟΙ ΝΤΗΠ ΒΛΑΚΕΣ

πηγή: Fosphotos
 

Μία αγωνία έχω στις εκλογές. Τι θα κάνει ο ΓΑΠ. Μιλάω πολύ σοβαρά. Δεν είμαι μαλάκας, κάποιος της πλάκας πολιτικός σχολιαστής που περιμένεις να εξηγεί συμπεράσματα από τα ποσοστά που θα πάρουν ΝΔ και Σύριζα. Σε παρακαλώ.

Ο αποδυτηριάκιας είναι πολιτικοποιημένος. Έχει πολιτική σκέψη. Κατόπιν τούτου το τελευταίο που θα πω είναι ότι η Ελλάδα πάει προς τα αριστερά, αν βγει πρώτο κόμμα ο Σύριζα, ότι η Ελλάδα επέλεξε σταθερότητα αν υπεψηφιστεί η ΝΔ. Πέη μπλου. Και ροζέ.

Είναι αριστερό κόμμα ο Σύριζα; Είναι. Πώς δεν είναι, όταν οι ίδιοι αυτοχαρακτηρίζονται αριστεροί. Και τι σημασία έχει τι λέει ο καθένας ότι είναι όταν σαν κυβέρνηση, όταν στην πράξη δεν είναι αυτό που λέει ότι είναι.

Επί του θέματος. Λέγαμε για το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου. Ναι, μόνον αυτό μ΄ενδιαφέρει εμένα. Έχω, δηλαδή, την περιέργεια για να δω πόσοι φελλοί κυκλοφορούν στην Ελλάδα, 50.000, 100.000.

Νέο ξεκίνημα, υπόσχεται ο global George. Να κάνουμε την αλλαγή. Εγώ το είπα. Οι ντηπ βλάκες, τα ζόμπυ της Ελλάδος θα καταμετρηθούν με τις ψήφους που θα πάρει ο Γιώργος.

Διαβάστε ακόμα:

Μέγα θαύμα στο όνομα του λαού!